Cresterea copilului

#sfaturi parinti #parinti copii # cum sa cresti un copil # sfaturi copii

Uneori crezi ca nu esti o mama buna? Atunci trebuie sa vezi asta!

Aproape nu e parinte care sa nu se fi coplesit de aceasta meserie care te solicita 24/7. Cele mai multe mame cred chiar ca nu sunt suficient de atente sau de rabdatoare cu copilul, insa s-ar putea ca acestea sa se insele. Iata video-ul care demonstreaza asta!

In cadrul unui `experiment~ dedicat Zilei Mamelor (Mai multe mame au fost rugate sa defineasca intr-un cuvant ce le nemultumeste la relatia pe care au o cu copii. Cele mai multe se tem ca nu au suficienta rabdare cu copiii, altele se considera prea exigente, iar unele mame pur si simplu nu au incredere ca fac o treaba buna. La cateva zile dupa interviuri, femeile au fost rechemate la centrul de studiu pentru a vedea cum caracterizeaza copiii relatia cu ele. Raspunsurile celor mici le-au impresionat pe mame pana la lacrimi, fiind cea mai de pret incurajare pentru ele. Iata ce spun protagonistii acestui mic „experiment”:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului