Cresterea copilului

#vacanta de vara #vacanta #tabara #tabara medievala #vacanta copil

Cum sa-i oferi copilului tau vacanta mult visata

Copiii pot avea si in acest an parte de o experienta inedita in taberele organizate de Medieval Praxis. Programul include ateliere si activitati educative, precum si recreative, menite sa apropie viitorii cavaleri si domnite de istorie, de spiritul si valorile medievale, de natura, de ei insisi si de ceilalti.

Din 2009 peste 450 de copii cu varsta cuprinsa intre 5 si 16 ani s-au alaturat cu emotie si entuziasm lumii povestilor medievale in imprejurimile frumoasei zone Postavaru sau in sanul privelistilor de la poalele Muntilor Bucegi, culoarul Rucar-Bran.  Anul acesta, copiii sunt invitati sa descopere legendele din zona Moieciu de Sus  si una dintre regiunile istorice ale Transilvaniei, plina de frumusete si de pace, Sirnea - comuna Fundata.

Tabara si-a impus sa ofere o altenativa la atractiile lumii moderne si promite ca pentru o saptamana copiii vor avea parte de o experienta memorabila. Activitatile taberei sunt desfasurate in locuri private de tumultul oraselor secolului XXI, de multitudinea informatiilor si de diversitatea tehnologica nefavorabila mintii, trupului si sufletului copiilor.

Este varsta propice pentru a invata lucruri noi prin joaca, intr-un mediu placut, impreuna cu alti copii care au dorinte si talente apropiate.  Este varsta la care pot dobandi incredere in fortele lor interioare, pot invata cu usurinta sa fie mai buni si sa pretuiasca viata.  Isi vor aminti cu drag ca deciziile pe care le vor lua la un moment dat, comportamentul lor in societate, dorintele si planurile de viata au fost influentate de aceste zile petrecute in spiritul medieval.

Organizatorii propun redescoperirea valorilor cavalerismului medieval printr-un program variat: atelierul de pictura si heraldica medievala, atelierul de spada medievala, atelierul de tir cu arcul, atelierul de improvizatie si teatru medieval, atelierul de realizare manuala a hartiei.

Medieval Praxis organizeaza Tabara Medievala pentru Copii in perioada 23 iunie - 3 august, in 5 serii de cate o saptamana.

Noutatea acestui an o reprezinta seria de limba germana, organizata in parteneriat cu centrul  IQWelt.

Calendarul Taberei Medievale pentru Copii:

  • 23 - 29 iunie (Pensiunea Dor de Moeciu)
  • 30 iunie - 6 iulie Pensiunea Dor de Moeciu
  • 14 - 20 iulie (Pensiunea Valea cu Struti)
  • 21 - 27 iulie (Pensiunea Valea cu Struti)
  • 28 iulie - 3 august (Pensiunea Valea cu Struti) - seria de lb. germana

Detalii privind modalitatea de inscriere, conditii de cazare si alte informatii utile pot fi gasite pe site-ul taberei www.tabara-medievala.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare