Cresterea copilului

#carucioare #carucioare copii

Descopera care tip de carucior tip umbrela este potrivit pentru plimbarile tale zilnice alaturi de cel mic

 

Orice parinte stie cat de importante sunt confortul si bunastarea copilului inca din primele clipe de viata. Pentru ca cei mici sunt energici si simt mereu nevoia de a explora si de a se juca, acestia au nevoie de alternative flexibile de transport pentru toate zilele – din acest motiv, daca optezi pentru un carucior tip umbrela vei putea sa ii oferi bebelusului tau plimbari zilnice de neuitat, indiferent de traseu, de anotimp sau de teren.

 

 

Carucioarele tip umbrela sunt o optiune la indemana pentru plimbarile zilnice alaturi de cel mic, avand preturi accesibile, un grad inalt de flexibilitate, o greutate usoara si fiabilitate crescuta.

Toate aceste aspecte sunt importante, mai ales atunci cand vorbim de un carucior care va fi folosit in mod regulat. Manevrabilitatea si siguranta sunt de asemenea aspecte cheie in alegerea caruciorului adecvat pentru micutul tau.

Carucioaredecopii.ro – Alaturi de tine si de copilul tau, atat la plimbari, cat si in deplasare

Brandul vine in preintampinarea tuturor nevoilor proaspetilor parinti, dar si ale celor mici, punand la dispozitia clientilor o oferta diversa de carucioare tip umbrela. Modelele comercializate de acest brand romanesc vin in sprijinul parintilor activi care cauta o alternativa de transport de baza pentru plimbarile zilnice cu cel mic sau pentru calatorii.

Iata care sunt cateva dintre beneficiile de care ai parte daca alegi un model de carucior tip umbrela pentru copilul tau:

  • Spatar reglabil in doua pozitii – Ii poti asigura celui mic tot confortul la transport si o pozitie optima in carucior;
  • Centura de siguranta cu sistem de prindere in 5 puncte – Acest sistem eficient te ajuta sa spui adio grijilor in legatura cu securitatea celui mic. Indiferent de lungimea traseului sau de teren, el va fi sustinut si protejat, astfel ca va veti putea bucura de plimbare si petrece timp de calitate impreuna;
  • Roti duble pivotante cu sistem de blocare – O alta masura de siguranta pentru tine si cel mic, dar si o functie care creste gradul de manevrabilitate al caruciorului;
  • Pliere simpla si compacta – Vei putea depozita cu usurina acest carut chiar si in spatii inguste;
  • Cos de depozitare;
  • Greutate redusa (circa 6 kg, dar aceasta poate varia in functie de modelul ales);
  • Materiale 100% sigure – Toate modelele de carucioare comercializate de brand sunt fabricate in conformitate cu standardele europene de calitate.

De asemenea, in functie de cerintele tale, poti alege sa te bucuri si de o serie de accesorii in plus, cum sunt gentile pentru infasat, husele de ploaie, plasele anti insecte sau sacii de dormit.

Daca vrei sa-i asiguri celui mic cele mai bune conditii la transport, poti opta si pentru aceste accesorii pentru a-l proteja indiferent de anotimp si a-l ajuta sa se odihneasca intr-un cadru confortabil si primitor oricand doreste pe parcursul traseului.

Daca alegi sa comanzi noul carucior pentru bebelusul tau de pe Carucioaredecopii.ro, te vei bucura de:

  • Livrare rapida direct la usa ta;
  • Posibilitatea de retur in termen de 14 zile;
  • Transport gratuit la comenzi de peste 400 RON. Pentru comenzi sub 400 RON;
  • Costul transportului este de 19 RON.

Pentru orice fel de intrebari sau nelamuriri, echipa noastra te asteapta si la:

Telefon: 0723.666.005 / 0765.745.009 (pentru comenzi)

0760.317.679 (pentru contact tehnic/service)

E-mail: contact@carucioaredecopii.ro

Showroom: Bulevardul Iuliu Maniu 181A, Bucuresti 061098, Romania in intervalul orar 10:00 – 18:00, de luni pana sambata

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare