Cresterea copilului

#copii #cadouri #craciun

Doneaza o jucarie pentru un zambet de copil

Jucariile sunt foarte importante pentru buna dezvoltare psihologica a copiilor. Aceste obiecte pe care adultii le ofera in dar copiilor ii ajuta pe micuti sa fie mai inteligenti, sa acorde mai multa atentie detaliilor, sa fie mai prietenosi si mai altruisti.

Spre exemplu, un puzzle, un lego sau un joc cu cifre le dezvolta atentia si gandirea, dar si abilitatea de a duce la bun sfarsit o sarcina inceputa, chiar daca aceasta este mai dificila. De asemenea, cartile cu multe poze le face invatarea mai usoara si mai distractiva, iar papusile si jucariile de plus ii ajuta pe copii sa fie mai responsabili si sa invete ca atunci cand au ceva sau pe cineva in grija bunastarea acelui lucru depinde doar de el.

Ajuta bebelusii bolnavi de inima de la Spitalul marie curie

Daca vrei sa faci fericit un copil si sa contribui la dezvoltarea si bunastarea sa psihica, poti ajuta donand o jucarie pentru spatiile de joaca din Spitalul Marie Curie , pana la data de 23 decembrie. In cadrul spitaluluimarie curiedin capitala s-a infiintat recent prima sectie de chirurgie neonatala din Bucuresti. In Romania exista o singura clinica specializata in chirurgie cardio-vasculara pediatrica la Targu Mures, care insa nu poate face fata numarul de copii bolnavi care se nasc anual cu malformatii congenitale grave.

Deschide-ti inima si gandeste-te la cei mai putin norocosi decat tine. Anual se nasc peste 1200 de copii cu boli cardiace grave, dintre acestia peste 900 trebuie operati in primul an de viata. Fa-le sederea in spital mai usoara si ofera-le o jucarie noua in dar.

Jucariile pot fi aduse la parterul centrului comercial City Mall unde va fi amenajata o urna speciala in care oricine va putea dona o jucarie noua, pentru copiii internati in Spitalul Marie Curie.

Targul de Craciun de la City Mall

Pana la data de 23 decembrie, la City Mall va fi organizat un targ special pentru Craciun. Aici se vor gasi in aceasta perioada cadouri si suveniruri perfecte pentru persoanele dragi. Standurile cu cadouri si suveniruri, 14 in total, vor fi amenajate la parterul centrului comercial, dar si la etajul 2 al acestuia. Pe langa cadouri de Craciun , la aceast targ veti gasi si alte accesorii si decoratiuni sau turta dulce.

Pentru ca atmosfera de Craciun sa fie si ma intensa, City Mall va invita aproape zilnic coruri de copii pentru a canta colinde in jurul bradului.
Tot aici va veni si Mos Craciun care, alaturi de spiridusii sai, va imparti bomboane copiilor.

Tombola de Craciun la City Mall

Clientii care vor face cumparaturi in valoare de peste 150 de ron vor avea sansa de a participa la o tombola cu 2000 de premii instant. Roata Norocului care le poate aduce cadouri specifice de Craciun:

 

  • 100 de vouchere pentru shopping in valoare de 100 ron fiecare in complexul City Mall
  • 2 excursii la Istanbul oferite de Christian Tour
  • 20 de cosuri de cumparaturi la supermakertul Primavara
  • 10 MP4 Playere de la Euro Mall
  • 20 de vouchere de shopping in valoare de 50 Ron fiecare la Spider Stores
  • 10 telefoane mobile cu cartele prepaid si 10 cartele telefonice de la Vodafone.
     

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Top
Top