Cresterea copilului

#haine copii #imbracaminte copii #stilago.ro #haine sezon rece #haine colorate

Haine colorate pentru copii in sezonul rece

Odata cu sosirea sezonului rece, preocuparea fiecarei mame se indreapta catre achizitionarea hainutelor potrivite pentru copilul sau. Daca piesele vestimentare de toamna-iarna se gasesc intr-o paleta larga de modele si culori, atentia ta s-ar putea indrepta catre optiunile vesele, menite sa ofere o pata de culoare tinutei micutului tau. Descopera, in continuare, cateva idei!

Stilago.ro iti pune la dispozitie o multitudine de haine vesele pentru copii, perfecte pentru sezonul toamna-iarna. Iata trei sugestii :

 

  Pantaloni violet - Rifle & Navigare
 

O pereche groasa de pantaloni este absolut necesara pentru a-l proteja pe cel mic de frigul diminetilor. Poti opta pentru o varianta mai haioasa, oprindu-te asupra unei perechi violet.

Pantalonii au logo-ul vizibil si 5 buzunare.

Pret: 161 lei
 

Tricou fucsia - Rifle & Navigare
 

O alegere simpatica pentru orice fetita este o haina roz. In acest caz, poti opta pentru un tricou fucsia, cu guler in V, 100% din bumbac.

Pret: 65 lei
 

Hanorac rosu - Rifle & Navigare

Peste tricoul vesel este important sa adaugi un hanorac gros, intr-o culoare la fel de haioasa. Hanoracul rosu de pe Stilago.ro se inchide cu fermoar si are logo pe piept si pe spate.

Pret: 140 lei
 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului