Cresterea copilului

#cadouri #adolescenti #idei de cadouri #cadouri adolescenti

Idei de cadouri de Craciun pentru adolescenti

Cadourile de Craciun pentru adolescenti scot adesea peri alb parintilor. Aceasta etapa a copilariei este destul de dificila, intrucat copiii sunt nehotarati adesea cu privire la ce le place si ce nu. In plin proces de cautare a propriei identitati, adolescentii, oricat de confuzi si nehotarati ar fi, vor fi intotdeauna entuziasmati de primirea catorva tipuri de cadouri!

Gadgeturi de ultima generatie

Gadgeturile moderne - tablete, smarthpone-uri, aparate foto, sisteme audio etc. - vor fi intotdeauna o alegere grozava pentru cadoul de Craciun al unui adolescent. Asadar, daca stii ca tanjeste dupa un telefon nou ori tableta, fii un Mos bun si fa-i o bucurie de Craciun!

Haine la moda

Adolescentul aflat in cautarea propriei identitati si a gusturilor personale va testa multe "ape" pana cand va gasi stilul vestimentar care-l caracterizeaza. Ce ar fi sa-l ajuti in cautarea raspunsurilor, oferindu-i cateva sugestii intr-un cadou constand intr-o tinuta extrem de la moda, cat mai aproape de stilul care stii ca il caracterizeaza.

Bilete la concertul trupei preferate

Una dintre surprizele la care niciun adolescent nu s-ar astepta si de care ar fi mai mult decat entuziasmat este sa primeasca bilete la concertul trupei preferate.

Editie de colectie a cartilor sau albumelor preferate

Daca ai un adolescent pasionat de carti sau de muzica vreunei trupe consacrate, fa-i o supriza cumparandu-i o editie de colectie cu cd-urile sau titlurile operelor preferate.

Abonament la sala sau la cursurui de dans

Daca adolescentul tau este sportiv din fire, nu ezita sa ii oferi cadou un abonament pe un an, la sala pe care o frecventeaza de obicei. Daca nu este pasionat de sala, ii poti cumpara sedinte de masaj sau ii poti plati un curs de dans.

Cosmetice si produse de ingrijire

Indiferent ca este fata sau baiat, adolescentul se va bucura de un parfum nou sau un set de ingrijire pentru piele. Este adevarat ca fetele vor fi mai incantate sa primeasca truse de machiaj, lotiuni de corp si alte cosmetice sofisticate, insa nici baietii nu vor ramane indiferenti la parfumuri sau cosmetice pentru dupa barbierit, mai ales ca se afla in perioada in care abia invata secretele acestei indeletniciri.

Sursa foto: insure-my-mobile.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului