Cresterea copilului

#cadouri craciun #jucarii interactive #jucarii electronice #cadouri copii #dinoland.ro #jucarii educative

Idei de cadouri pentru copii

Craciunul este aproape, iar tu inca nu ai avut timp sa cumperi cadoul pentru copilul tau? Reciteste scrisoarea pe care micutul tau a scris-o pentru Mos Craciun, astfel incat sa faci cele mai bune alegeri. Iar daca nu ai timpul necesar pentru a te plimba prin magazine, dinoland.ro iti face aceasta sarcina mult mai usoara.

Descopera cele mai frumoase, educative si creative cadouri pe care le poti cumpara online, cu numai cateva clickuri.
 

Instrumente muzicale


Copilul tau are o pasiune pentru muzica? In acest caz ii poti oferi diferite instrumente muzicale care sa ii dezvolte si mai mult interesul pentru aceasta forma de arta.

Indiferent ca optezi pentru o chitara, o orga electronica, un xilofon pentru copiii pana in 4 ani sau un pian cu figurine Hello Kitty pentru fetite, in mod sigur copilul tau va fi extaziat atunci cand isi va deschide cadoul.

Asigura-te ca alegi cadoul potrivit pentru copil in functie de personalitatea sa. In acest sens ai la indemana mai multe variante care difera in functie de culori si chiar personalizarea instrumentului.
 

Jocuri educative


Copilul tau este la gradinita? Atunci poate ar fi idee buna sa ii oferi un alfabetar magnetic. Acesta il va ajuta pe copilul tau sa fie interesat de invatarea alfabetului si chiar sa se distreze facand acest lucru.

Pe de cealalta parte, daca copilul este deja in clasele primare, jocul Antonimele ii va usura sarcina de a invata antonimele cuvintelor.

Cand ai un copil pasionat de stiinta, ai la indemana cateva optiuni extrem de interesante. Gama de jocuri Bazele stiintei il vor invata pe copil despre Energia naturii, despre creier, modul in care functioneaza ochii, despre molecule, motorul electric, despre planeta Pamant, sistemul solar , presiunea aerului sau Minunile Egiptului.

Descopera aici toata gama de jocuri educative
 

Jocuri electronice


Crezi ca un joc electronic care citeste gandurile l-ar incanta pe copilul tau? Jocul consta in a da raspunsuri la 20 de intrebari puse de aparat, iar la finalul acestora jocul va incearca sa ghiceasca la ce s-a gandit copilul. Acest aparat este recomandat copiilor peste 8 ani.

Copilul este incantat de muzica si ar asculta melodiile preferate intreaga zi? Ofera-i un MP3 Player personalizat. Pentru fetite exista varianta Barbie, in timp ce baietii se vor bucura de un MP3 Player cu Spiderman.

Descopera aici toata gama de jocuri electronice
 

Jocuri si jucarii interactive


Fetitei tale ii plac cateii sau pisicile si ai vrea sa ii oferi o jucarie interactiva cat mai aproape de realitate? Catelusul Fluffy, pisicuta Lulu, porcusorul amuzant sau maimutica Dave sunt doar cateva dintre variantele existente pe dinoland.ro .

In acelasi timp din gama jucariilor interactive mai fac parte si produsele Walkie Talkie Disney, Bancomatul Barbie, Bebelusul Cicciobello Love'n Care, Ceasul Desteptator Princess, Consola Lexibook sau masa de Super Fotbal.

Descopera aici toata gama de jocuri si jucarii interactive

Asadar, atunci cand ai un copil pretentios sau cand vrei sa ii oferi jucarii cu adevarat interesante, dinoland.ro iti vine in ajutor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului