Cresterea copilului

#noul an scolar # cumparaturi scolare #economie #cumparaturi

Incep pregatirile pentru noul an scolar! Cum sa economisesti timp si bani

Pentru parinti, sfarsitul lunii august si inceputul lunii septembrie sunt dedicate cumparaturilor pentru copii. Noul an scolar bate la usa, iar multi dintre parinti incep deja sa-si faca liste cu cele necesare copiilor, la scoala.

Daca iti doresti ca in acest an sa iesi in castig si sa nu aloci foate mult timp si multi bani cumparaturilor pentru noul an scolar, trebuie sa-ti faci un plan bine stabilit. O lista bine pusa la punct este cheia succesului. Iata ce nu ar trebui sa lipseasca de pe aceasa lista:

1. Haine pentru scoala – tricouri si camasi simple, albe, pantaloni (tip jeans), mai ales daca scoala pe care o frecventeaza copilul tau nu are o uniforma proprie.

2. Haine sport – atat pentru orele de sport cat si pentru plimbarile de dupa ore, in parc.

3. Incaltaminte de sezon si incaltaminte sport.

4. Rechizite – caiete, pixuri, creioane etc, dar mai ales un ghiozdan/rucsac care sa nu-l solicite prea mult pe cel mic.

5. Carti. Fie ca fac parte din programa scolara sau sunt complementare acesteia, cartile nu ar trebui sa lipseasca din biblioteca.

6. Umbrela sau pelerina, deoarece toamna este sezonul ploilor! Si, desigur, cizme de cauciuc.

7. Mancare sanatoasa pentru scoala. Gustari cat mai naturale, fructe si legume proaspete.

Daca si tu ti-ai facut lista din timp, poti vana reducerile de sezon, ce au loc in marele centre comerciale in aceasta perioada.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului