Cresterea copilului

#Gabriel Tomoiaga #imagini de poveste #inocenta copii #inocenta #fotografii #copii

Inocenta copiilor, surprinsa in imagini de poveste

Gabriel Tomoiaga este un artist fotograf nascut in Romania insa stabilit in Seattle, SUA. Acesta creaza fotografi fanteziste avand ca personaje principale persoaneje din lumea reala.

Gabriel, a fost inspirat de cei trei fii ai sai, toti sub varsta de patru ani, sa creeze fotografii in care sa ilustreze lumea, asa cum este vazuta prin ochii celor mici. Momente de inocenta ale varstei copilariei l-a determinat pe artist sa creeze unele dintre cele mai frumoase fotografii.

Prin fotografiile sale Gabriel vrea sa ne faca sa visam la copilarie si la cum vedeam lumea atunci si sa ii inspire in acelasi timp pe adulti sa viseze mai mult si sa isi foloseasca imaginatia.

"Fiecare fotografie pe care o fac spune o poveste. Ideile imi vin in special de la copii mei. In timpul sesiunilor foto copii mei alearga liberi pe camp iar eu ii pozez in timp ce alearga, se joaca, rad sau se plimba. Tot ceea ce ei fac si spun ma inspira sa creez lumi magice.", declara Gabriel Tomoiaga pentru boredpanda.com.

Iata cateva fotografii unice, dar fanteziste care reda lumea asa cum este ea vazuta prin ochii inocenti ai copiilor.

Surse foto: boredpanda.com, tomoiagafineart.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului