Cresterea copilului

#activit colostru premium #colostru bovin #ropharma #colostru

Intareste sistemul imunitar al celui mic cu produsele pe baza de colostru

Spre deosebire de adulti, copiii au sistemul imunitar aflat inca in dezvoltare si sunt, asadar, mai expusi bolilor. Nu au suficienti anticorpi, iar organismul lor trebuie ajutat sa lupte cu virusurile, bacteriile ori parazitii. Aici intervine rolul parintilor, care trebuie sa le asigure celor mici protectia necesara.

Imunitatea copiilor poate fi crescuta in mod natural, printr-o alimentatie sanatoasa. Mai exact, acestia ar trebui sa consume multe fructe si legume proaspete bogate in vitamina C. In plus, copiii trebuie sa stea cel putin doua ore pe zi afara, la aer si sa faca multa miscare. Activitatea fizica este menita sa stimuleze circulatia sangelui si, odata cu el, si a sistemului imunitar. Razele soarelui le asigura necesarul de vitamina D, un alt nutrient menit sa stimuleze imunitatea. Vaccinurile recomandate de medic au si ele rolul lor indiscutabil in acest sens.

Uneori, insa, nici chiar toate acestea la un loc nu garanteaza o imunitate “de fier”, cum se spune. Atunci cand se nasc copiii isi capata anticorpii maternali, iar acestia le confera o imunitate. Apoi, organismul lor plapand incepe sa lupte de unul singur cu agentii patogeni din mediul inconjurator.

In acest moment trebuie sa actioneze parintii. Cum? Asigurandu-le o protectie suplimentara. Pentru ca vorbeam despre anticorpii maternali, trebuie sa stii ca cea mai mare cantitate a acestora este inmagazinata in colostru, acel lapte matern din primele 48 de ore dupa nastere. Acesta contine anticorpi, vitamine si minerale, dar si alte ingrediente cu proprietati exceptionale, astfel incat copiii hraniti cu acest tip de lapte vor avea o imunitate crescuta si de lunga durata.

Intrucat colostrul matern este eliberat in cantitati reduse, Medicina moderna a identificat proprietati similare la colostrul bovin. Asa au aparut suplimentele alimentare pe baza acestui antibiotic natural considerat o minune a naturii.

Colostrul bovin are un continut mare de anticorpi, de imunoglobuline si limfocite, asigurand astfel organismului o imunitate la cote maxime. Colostrul bovin ofera si protectie impotriva infectiilor gastro-intestinale virale si acute, reduce nivelul de trigliceride, colesterolul total, precum si nivelul glucozei din sange la pacientii cu diabet de tip 2.

Acesta combate simptomele de imbatranire si determina regresia lor semnificativa, regenerand tesuturile si restabilind echilibrul celular. Colostrul bovin mai are si rolul de a creste randamentul fizic si intelectual in cazul celor care fac cure cu acest supliment alimentar. Creste starea generala de bine si, tototdata, calitatea vietii.

Colostrul bovin este un produs 100% natural si nu poate fi fabricat artificial. Ropharma a lansat Activit Colostru Premium, un supliment alimentar natural pe baza de colostru si Vitamina C, cu proprietati antivirale, antibacteriene, antimicotice, antiparazitare si antioxidante. Asadar, dincolo de beneficiile extraordinare ale colostrului, suplimentul alimentar este imbogatit si cu vitamina C, un nutrient esential pentru organism care fortifica la randul sau sistemul imunitar.

Activit Colostru Premium protejeaza si regenereaza celulele din organismul uman, ajuta la eliminarea rapida a toxinelor, scade riscul aparitiei celulelor ulceroase si asigura functionarea corecta a florei intestinale. Are efect adjuvant antiviral, antibacterian, antimicotic si antiparazitar, reface toate tesuturile organismului, grabind vindecarea arsurilor, ulcerelor si a leziunilor cerebrale si pulmonare.

In cazul copiilor de peste 3 ani, pentru rezultate optime, se administreaza cate un comprimat pe zi si doua in cazul adultilor. Fiind un supliment alimentar natural, el poate fi administrat si chiar este indicat femeilor insarcinate sau care alapteaza. Activit Colostru Premium il gasesti in Farmaciile Ropharma din toata tara, dar il poti comanda si online pe site-ul ropharma-healthcare.ro, la pretul de 23,50 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului