Cresterea copilului

#junior expo #expozitie #bucuresti #targ #sala polivalenta #copil #parinti #rechizite #an scolar #scoala

JUNIOR EXPO - Cel mai mare eveniment dedicat inceperii scolii!

Copilul tau merita tot ce este mai bun si de aceea, vrei sa fii tot timpul la curent cu ultimele noutati in materie de produse pentru copii . Tocmai pentru a-ti veni in ajutor, Junior Expo a reunit, intr-un singur loc, peste 75 de companii cu produse si servicii destinate celor mici.

Locul de intalnire: Sala Polivalenta. Cand? In zilele de 11-12-13 septembrie. Sunt asteptati copiii, parintii, bunicii, prietenii, toti cei care vor sa se bucure alaturi de cei mici la cea mai mare expozitie destinata prichindeilor cu varste intre 6 si 12 ani.

Pentru ca toamna se apropie cu pasi repezi, trebuie sa te ocupi in primul rand de rechizitele necesare noului an scolar. La Junior Expo, vei gasi tot ce iti trebuie: carti, manuale scolare, rechizite, uniforme, soft-uri educationale, echipament sportiv, imbracaminte, incaltaminte, jocuri si jucarii.

Programele extrascolare, activitatile sportive si artistice completeaza oferta propunand parintilor cele mai bune solutii pentru petrecerea timpului liber al copilului.

In plus, Junior Expo organizeaza pentru copii o serie de evenimente educative si interactive:

  • experimente stiintifice alaturi de Profesorul Trasnit  : fabricarea gelatinei, oul in sticla, matura vrajitorului, ciufulitorul electric si marea descarcare - Generatorul Van De Graaf
  • Surprizele lui Gumpi, Martianul Poliglot - lectie interactiva de engleza
  • Intalnire cu robotii - copiii interactioneaza cu gandacelul plimbaret, crabul agil, paianjenul piciorong, sarpele care adora distractia si descopera noi prieteni de joaca.
  • Bune maniere la masa - copiii invata cum sa stea corect la masa, care sunt tipurile de tacamuri, farfurii si pahare si cum se intrebuinteaza acestea, dar si cum ii pot surprinde pe parinti aranjand corect masa pentru musafiri.
  • Ora de stomatologie - transformati in medici si pacienti, copiii afla mai multe despre importanta igienei dentare si cum sa devina prietenii periutei si ai pastei de dinti.
  • Mini-ateliere de teatru - copiii construiesc personaje, manuiesc papusi si arata tuturor ca teatrul este un joc foarte serios.
  • Discutii libere cu psihologi despre disciplina fara pedeapsa, comunicarea cu copilul, dezvoltarea corecta a abilitatilor

Pe langa scoala, copii au nevoie sa se si distreze. Junior Expo a “bifat” si acest capitol. Timp de trei zile, copiii si parintii vor avea parte de evenimente care mai de care mai amuzante:

  • Roata cu premii si Concursuri pe console Wii / Playstation
  • Zona de super distractie - corabie gonflabila, fusbal, cursa de masinute radio-comandate, Sumo Mania
  • Academia Tinerilor Bucatari - bucataria unde copiii fac regulile si distractia nu se termina niciodata. O noua reteta in fiecare zi : Pizza, Clatite si Piureuri !
  • Zona de test a Trotinetelor Micro - o noua moda pentru copiii sportivi !
  • Jucarii mesterite de copii - juniorii transforma ghinde, castane, tartacute in girafe, zebre sau corabii, iar fructele si legumele devin Cavalerul Orange, Printesa Para si Domnul Morcov.
  • Arta Nisipului - un joc nou care dezvolta imaginatia copiilor prin realizarea de mini-tablouri folosind nisip colorat.
  • STREETSURFING - parintii si copiii sunt invitati sa testeze The Wave, cel mai nou, spectaculos si trendy echipament sportiv.
  • Ateliere de creatie unde copiii creeaza obiecte deosebite pentru cei dragi : bijuterii si accesorii, tablouri din materiale naturale, decoratiuni.
  • Pirati fiorosi, spiridusi haiosi, Capitanul Chilotila, Marcellino, printesa Sarina si eroii Itsy Bitsy ii asteapta pe copii cu face-painting, baloane modelate, concursuri de desen si multe alte surprize haioase si delicioase.
  • Ferma Animalelor - copiii fac cunostinta cu ponei, capre, iezi, vitei si petrec clipe de neuitat in compania acestora.

Si asta nu este tot. Copiii si parintii se pot bucura de 3 zile de spectacole, concursuri si tombole, demonstratii de karate, taekwondo, dans, gimnastica ritmica, recitale de muzica, majorete, finala concursului Miss & Mister Junior si Cupa de dans House of Guides.

Asadar, recapitulam! Junior Expo te asteapta negresit de vineri, 11 septembrie, pana duminica 1 septembrie, intre orele 10.00 – 19.00 la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Intrarea la expozitie costa 5 lei pentru parinti si este gratuita pentru copii.
Pe baza biletului de intrare se participa la Tombola JUNIOR EXPO.

Informatii suplimentare pe : www.juniorexpo.ro

Castiga 2 invitatii pentru tine si familia ta la Junior Expo! 

Acasa.ro si Junior Expo te invita sa participi la concurs. Tot ce trebuie sa faci este sa ne povestesti o intamplare haioasa din viata copilului tau. Cele mai interesante raspunsuri vor fi premiate cu invitatii la Junior Expo. Pentru mai multe detalii despre regulile de participare, da click aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare