Cresterea copilului

#baby expo #ursuletul albastru #restaurant bebelusi

Comunicat: La Ursuletul Albastru - Restaurantul bebelusilor la BABY EXPO

Joi, 20 septembrie incepand cu ora 10.00, parintii si bebelusii sunt invitati la BABY EXPO, la Ursuletul Albastru – Restaurantul bebelusilor. Aici Nestlé ii asteapta pe cei mici cu preparate delicioase, pentru o alimentatie echilibrata si sanatoasa !
La Ursuletul Albastru - Restaurantul bebelusilor la BABY EXPO !


Restaurantul este un spatiu frumos amenajat, dotat cu scaune pentru bebelusi si masute pentru copii. Meniul este bogat si variat, satisface gusturile si celor mai mofturosi bebelusi si este gratuit. Parintele alege din meniu mancarea preferata a celui mic si imediat bebelusul este servit. Meniul cuprinde : pireuri, deserturi si bauturi cu fructe.

Pireurile Nestlé combina ingrediente si texturi care evolueaza cu varsta bebelusului, raspunzand tuturor nevoilor sale nutritionale.

Deserturile Nestlé pe baza de lapte sunt un produs care contribuie la constructia oaselor si a dintilor bebelusului tau.Surse de vitamine, minerale si fibre delicate, fructele constituie tot atatea gusturi si texturi pe care bebelusul le va descoperi cu placere.

Bauturile cu fructe de la Nestlé ajuta la hidratarea bebelusului si il fac sa descopere noi gusturi, respectand echilibrul sau alimentar.

Invitam parintii la BABY EXPO, de joi, 20 septembrie pana duminica, 23 septembrie, zilnic intre orele 10.00 si 19.00 (duminica pana la ora 16.00) la Sala Polivalenta din Bucuresti.

La BABY EXPO, parintii gasesc o oferta variata de articole pentru nou-nascuti, puericultura mica si mare, jocuri si jucarii, imbracaminte si incaltaminte, mobilier si decoratiuni, produse alimentare si de igiena, cosmetice, carti si CD-uri educative, vestimentatie pentru gravide. Nu vor lipsi nici companiile care propun servicii de organizare botezuri si petreceri pentru copii, de asigurari, gradinite etc.

Informatii suplimentare pe : www.babyexpo.ro si www.facebook.com/babyexporomania

BABY EXPO, cea mai mare sarbatoare a Gravidelor si a Bebelusilor din Romania !

Despre General Expo

Lansat in anul 2002, BABY EXPO este prima expozitie din Romania dedicata nou-Nascutului, Copiilor intre 0-5 ani, viitoarelor Mamici si tinerilor Parinti. Orice isi doreste un parinte pentru copilul sau, daca s-a inventat, Exista si la BABY EXPO. De 10 ani, BABY EXPO continua traditia de a prezenta in premiera pe piata din Romania, noi produse si servicii dedicate Bebelusilor si viitoarelor Mamici.
In spatele BABY EXPO se afla parinti, suflete, munca, pasiune si emotii.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului