Cresterea copilului

#copil fotograf #national geographic #fotograf

La varsta de patru ani a devenit fotograf pentru National Geographic

Hawekeye Huey avea patru ani cand tatal sau Aaron Huey, fotograf al National Geographic, i-a cumparat prima camera foto. Din aprilie 2014 cei doi au calatorit timp de 18 luni prin America de Vest, unde au facut numeroase fotografii.

S-au catarat pe muntele Salvation, au fost la un concurs de Rodeo, au vizitat pietele din Navajo Nation si au calatorit in Las Vegas.

Pana la varsta de cinci ani Hawekeye a facut aproape 1000 de fotografii. Tatal sau a creat un cont pe Instagram, unde acesta posteaza pozele realizare de fiul sau. Contul a devenit popular in scurt timp, iar in prezent are peste 125.000 de followers. Publicatii de renume au inclus contul lui Hawekeye in topul celor care merita urmarite ( publicatia Rolling Stones l-a inclus in top 100, iar Time magazine in top 50).

La varsta de patru ani a devenit cel mai tanar fotograf reprezentat de National Geographic. In prezent, tatal lui Hawkeye doreste sa publice o carte cu fotografiile realizate de fiul sau.

Iata cateva dintre acestea!

Surse foto: boredpana.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului