Cresterea copilului

#bebelusi #hainute #bebeloo.ro

Noua colectie “Aristocracy by Bebeloo”

Pentru ca stim ca micutii se identifica cu parintii lor in cursul copilariei mici (0 – 5 ani), avand tendinta de a proba hainele sau de a se plimba cu pantofii acestora prin casa, am creat colectia “Aristocracy by Bebeloo”...pentru ca micutul tau sa se simta “MARE” chiar si in haine mici...
Intra si tu in atmosfera aristocrata a aceastei colectii si lasa-ti micutul sa fie “MARE” chiar si pentru o zi...

Dupa ce toata vara a inventat TOT felul de masinarii si jucarii, care mai de care mai traznite, BEBE vrea acum sa fie aristocrat! Se plimba tacticos din bucatarie-n sufragerie si din sufragerie-n dormitor, in pasi lenti, saruta mana mamei si bunicii ori de cate ori le vede si face reverente atunci cand merge in vizita. Noile lui jucarii sunt acum butonii si ceasul vechi al bunicului, pe care le poarta, oriunde s-ar duce, asortat cu tinute elegante si distinse. Si unde mai pui ca ii deschide si usa mamei, atunci cand se da jos din masina!

LOO
n-a inteles la inceput ce se petrece cu BEBE, dar nu i-a luat mult ca sa intre in poveste, cu experienta pe care o are dupa atata joaca “de-a doamnele”. A discutat putin cu mama despre noile tendinte de sezon si a decis: rochitele din dantela sunt pe val! Asa ca iese in oras la bratul cavalerului BEBE in rochite dantelate, cu maneci bufante si gulerase apretate si zambeste delicat, ca o adevarata lady, in timp ce flutura evantaiul multicolor gasit in “lada fermecata” a bunicii.

Pentru ca stim ca micutii se identifica cu parintii lor in cursul copilariei mici (0 – 5 ani), avand tendinta de a proba hainele sau de a se plimba cu pantofii acestora prin casa, am creat colectia “Aristocracy by Bebeloo”... pentru ca micutul tau sa se simta “MARE” chiar si in haine mici...

Intra si tu in atmosfera aristocrata a aceastei colectii si lasa-ti micutul sa fie “MARE” chiar si pentru o zi...

Noua colectie neconventionala “Aristocracy by Bebeloo”, gandita atat pentru fetite, cat si pentru baietei surprinde cu imprimeuri ce amintesc de perioada aristocrata, precum ceasul vechi de buzunar, gulerul de dantela, colierul antic s.a.

Minunatele imprimeuri amintite mai sus anima articole ca body-ul cu 7 capse (1 luna; 3-6luni; 6-9 luni), body clasic (6-9 luni; 9-12 luni; 18-24 luni), pantalonasi cu botos (1 luna; 3-6 luni; 6-9 luni; 9-12 luni), pantalonasi (0-3 luni; 3-6 luni; 6-9 luni; 9-12 luni), maieu, bluza, boxeri (18/24 luni; 4 ani; 6 ani), toate 100% bumbac.

Neconventionalitatea colectiei este accentuata si de paleta diversificata de culori atat a materialelor, cat si a imprimeurilor. Cu siguranta te vor incanta mixurile neasteptate de alb, roz sau corai si negru, de bleumarin si roz, de gri si bordeaux si multe, multe altele.

Preturile sunt cel putin la fel de neconventionale ca si colectia, cel mai scump articol fiind doar 32 lei.

Intra in lumea Aristocracy si lasa-ti piticul sa se simta “MARE”...


Mai mult, minunatele produse te asteapta si in magazinul on-line www.bebeloo.ro! Cu ajutorul noii si mult mai performantei platforme a site-ului, de acum inainte vei putea face cu mai mare usurinta cumparaturile de acasa, te vei putea strecura usor printre “rafturile” magazinului, vei putea vizualiza produsele dorite printr-un singur click pe butonul “cautare” si cumpara imediat doar selectand “adaugare in cos” a acestora!

Un site prietenos cu produse atent selectionate care vine in intampinarea nevoilor copilului tau! Te asteptam oricand, caci magazinul on-line www.bebeloo.ro este deschis 24/24!

Bebeloo, for the little star in you este lantul de magazine fashion pentru copii cu talent si personalitate. Intotdeauna la curent cu ultimele tendinte ale modei si atent selectionate, colectiile Bebeloo cuprind trei linii de articole de imbracaminte: chic, ceremony si sport. Acestea, alaturi de incaltamintea si accesoriile asortate, prezente si ele in magazine, pun in valoare mica vedeta ce se ascunde in fiecare copil.

Primul magazin Bebeloo din Romania s-a deschis in aprilie 2008. Astazi brandul Bebeloo, for the little star in you se gaseste in Bucuresti (Carrefour Feeria), cluj (Iulius Mall), Constanta (Carrefour Tom), Iasi (Iulius Mall – Bebeloo Outlet), Timisoara (Iulius Mall) si Satu Mare (Galeria Real – Bebeloo Outlet).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Sfatul expertului