Cresterea copilului

#branza calcica #miez de lapte #branza #copii

Noutatea mult asteptata de mamici!

Micutul tau bea din ce in ce mai greu laptele? Ai nevoie de multa rabdare ca sa-l convingi sa manance legume, fructe sau branza? Atunci avem o veste foarte buna pentru tine: de curand a aparut in magazine Branza Alba Calcica, special facuta pentru copii, lansata de Delaco. Textura fina, gustul de lapte proaspat si forma inedita sunt pe placul micilor mofturosi care in general refuza laptele sau branzeturile. Este branza proaspata cea mai bogata in Calciu, curata si pe gustul copiilor. O portie de 72 g asigura o treime din necesarul zilnic de Calciu. Este facuta din ingrediente naturale: lapte, cheag si putina sare.

Are un gust foarte bun si asa simpla, dar o poti combina foarte usor cu orice ai la indemana sau cu orice vrei sa introduci in meniul din ziua respectiva: fructe, legume, biscuti, peste, carne, paste. In topul preferintelor celor mici sunt frigaruile cu fructe, urmate de combinatia cu dulceata, apoi cele cu legume colorate, fierte sau crude.

Branza Alba Calcica are un ambalaj foarte practic: poti alege ambalajul triunghiular cu 3 portii de 72 g sau varianta de 108 g cu 24 bucatele simpatice in forma de pralina (sau fantome de branza – cum spun copiii). Micutilor le place tare mult sa scoata singuri bucatelele de branza din ambalaj si sa-si pregateasca singuri gustarea. Totul este o joaca pentru ei, doar stii asta…. Stii cum alinta ei branza aceasta? Miez de Lapte.

Pentru idei si retete intra pe fanbranza.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Sfatul expertului