Cresterea copilului

#nume copii #tendinte #filme #catastrofe #anotimpuri #casa regala britanica

Nume de copii la moda in 2013. Tu ce nume alegi pentru bebelusul tau?

Celebritatile, personajele din filme, personalitatile lumii antice si catastrofele naturale reprezinta cele mai importante surse de inspiratie pentru numele de copii in 2013. Predictiile specialistilor arata ca anul viitor parintii vor dori sa le puna bebelusilor nume care mai de care mai deosebite. Iata ce nume vor fi in tendinte in 2013.

Nume inspirate de catastrofe naturale

Specialistii in nume de copii Pamela Redmond Satran si Linda Rosenkrantz din Statele Unite ale Americii considera ca, in 2013, la mare cautare vor fi numele inspirate de catastrofele naturale, cum este uraganul Sandy. Multi parinti vor alege pentru copiii lor acest nume, precum si derivatele Alessandra, Cassandra, Sander.

Nume inspirate de perioada anului

In 2013, la moda vor fi si numele inspirate de o anumita perioada a anului. Daca pana acum Summer (Vara) si Autumn (Toamna) erau in tendinte, anul viitor va fi la moda numele Winter (Iarna). March (Martie), January (Ianuarie), Snow (Zapada) si North (Nord) sunt alte nume in tendinte pentru 2013.

Nume inspirate din lumea antica

Atena, Augustus, Atticus, Julius, Thor, Juno, Darius sunt doar cateva dintre numele pe care parintii le-ar putea alege pentru copiii lor in 2013.

Nume inspirate din filme

Jacob, Bella, Isabella, Edward si Katniss sunt doar cateva dintre numele personajelor din filme care vor fi la moda in 2013.

Nume inspirate de celebritati

Rosenkrantz si Satran spun ca, in 2013, in Europa, vor fi la moda numele inspirate de celebritati. Derivate ale numelui Leonardo (diCaprio) in tendinte anul viitor sunt: Leonie, Lionel, Lev, Leonora, Leopold si Lion, spun specialistii.

Nume neconventionale

Pentru parintii care nu tin sa le puna copiilor lor nume cu rezonanta istorica sau mondena exista intotdeauna solutia neconventionala, adica numele care nu au nicio insemnatate. Specialistii spun ca in 2013 vor fi la moda nume precum Ballerina, Bear (Urs), Seven (Sapte), Song (Melodie), Star si Saint (Sfant).

Nume inspirate de familia regala britanica

De cand s-a aflat ca ducesa Kate Middleton este insarcinata, casele de pariuri se intrec in ghicitul numelui pe care mostenitorul il va primi. Specialistii spun ca odata ce printul William si ducesa Kate vor anunta numele copilului, acesta va fi cel mai la moda nume in 2013.

Printre numele vehiculate de experti se numara Olivia, Sophie, Emily, Jack, Harry, William, George, Alexandra, Isabel, Henrietta, Margaret, Arthur, Charles, Diana, Victor si Philip.

Sursa foto:girlbabynames2011.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare