Cresterea copilului

#nume norocoase #nume de fete #nume copii #copii

Nume de fete care aduc noroc si fericire! 5 idei din care sa te inspiri

Esti in cautare de nume pentru viitorul tau copil? Iata care sunt numele de fete care aduc noroc si fericire celor care il poarta. Se spune ca fetele botezate cu aceste nume vor avea parte de fericire si de un destin frumos.

Laura – In traditia biblica laura inseamna faima si prosperitate. Pe vremuri, romanii le puneau cununi de laur invingatorilor, planta fiind asociata cu gloria si succesul.

Dalia – In mitologia tarilor slave, Dalia este zeita norocului si a maternitatii. Aceasta avea menirea de a proteja tinerele mame si de a aduce norocul si bunastarea in familie. Totodata, se spune ca femeile care poarta acest nume au noroc in dragoste.

Felicia – Felicia inseamna soarta fericita in limba latina. Despre femeile care poarta acest nume se spune ca vor avea multe sanse in viata, pentru a-si gasi fericirea, ca vor fi iubite si apreciate de intreaga lume.

Otilia – Este un nume intalnit in special in clasele superioare din Marea Britanie si inseamna eroina sau luptatoare norocoasa. Englezii considera cei care poarta acest nume sunt persoane care au parte de noroc si trec cu usurinta peste obstacole.

Victoria – Un nume care inseamna victorie! Se spune ca femeile care poarta acest nume reusesc sa invinga toate obstacolele, in viata si sa profite de orice sansa li se da. Aceste persoane au darul de a-si crea singure un destin exemplar si sa ajunga faimoase.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului