Cresterea copilului

#patut bebelusi #patut de lemn #patut

Patuturile din lemn pentru bebelusi - un moft sau o necesitate?

Albul pare culoarea preferata de multi dintre viitorii parinti care sunt prinsi cu amenajarea camerei bebeluslui.

Destul de usor de asortat cu alte elemente de decor pe care vreti sa le adaugati in spatiul celui mic, albul este o culoare pura, relaxanta si "prietenoasa" cu celelate obiecte decorative care alcatuiesc intr-un final un taram de basm in care copilul se va simti iubit si protejat.

Modelul de patut din lemn de fag alb Kidscare se potriveste oricarei suprafete, nu ocupa vizual foarte mult si nu incarca locul facand din camera un spatiu aglomerat si dezordonat. Poate fi folosit atat de fetite cat si de baieti, si dispue de un material solid care rezista in timp.

In ultima vreme, tendinta achizitionarii de patuturi din lemn de catre parinti pare a fi o moda deloc de condamnat, caci lemnul contribuie la o mai buna vetilatie a saltelei pastrand astfel la distanta acarienii si bacteriile.

Pentru si mai multe modele de patuturi copii vizitati site-ul Bebecarucior.ro, care ofera o gama variata de astfel de accesorii atat de utile in viata copiilor si a parintilor.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare