Cresterea copilului

#camasa alba #hanorac #trening #tinute copii #haine scoala #haine fete #haine baieti

Pregateste-ti copilul de scoala. Iata ce haine nu trebuie sa ii lipseasca din garderoba

Mai sunt putin peste doua saptamani pana la inceperea anului scolar, iar pregatirile intra in linie dreapta. Pe langa rechizite, hainele pe care i le pregatesti trebuie sa se inscrie in ultimele tendinte in moda. Iata cam ce ar trebui sa aiba copilul tau la inceput de an scolar.

Camasa alba



Indiferent ca ai o fetita sau un baietel, o camasa alba este o piesa extrem de versatila care te va ajuta in multe situatii. Si pentru ca vrei ca tinuta copilului tau sa fie impecabila, e musai sa ii alegi una sau doua camasi pe care sa le ai mereu la indemana. Pe cea din imagine o poti comanda pe www.hainedescoala.shopmania.biz, la pretul de 49 de lei/set doua bucati.

Camasa in carouri



Pentru baieti, o astfel de camasa este mai mult decat necesara. Se potriveste de minune cu o pereche de jeansi si cu o vesta cu gluga. Camasa in carouri din imagine o poti cumpara din magazinele Zara, la pretul de 99,90 lei.

Tricouri



Un set de tricouri noi va fi binevenit. Pot fi purtate pe sub o camasa sau un hanorac, asa ca merita investitia. Setul de trei tricouri din imagine costa 39 de lei si poate fi comandat de pe site-ul stil2go.ro.



Tricourile polo sunt solutia rapida pentru o zi in care micutul tau s-a trezit tarziu si trebuie sa ii asortezi ceva rapid la o pereche de blugi. Alege unul de pe www.stil2go.ro, la pretul de 79 de lei.

Bluza cu maneca lunga



Tine cont ca soarele nu va mai straluci in curand la fel de puternic, astfel ca si noi, si ei vom trece la hainele cu maneca lunga. Pregateste-i de pe acum bluze simple, cu maneca lunga. Daca ai baiat, poti alege un tricou precum cel din imagine. In magazinele Zara il gasesti in mai multe culori. Costa 29,90 lei bucata.


Pentru domnisoarele tale, o varianta asemanatoare gasesti la H&M. Un set de doua tricouri cu maneca lunga in diverse culori costa 49,90 lei.

Jeansi

Si pentru ca cei mici au nevoie de libertate de miscare, jeansii sunt pantalonii perfecti pentru ei. Opteaza pentru un model clasic, adaptat  pentru scoala, precum cel din imagine. O astfel de pereche poti cumpara de la H&M, la pretul de 89,90 lei.

Trening



Copilul tau va avea nevoie si de imbracaminte sport pentru orele petrecute in aer liber. Un hanorac si o pereche de pantaloni comozi reprezinta tinuta ideala pentru orele in care va face miscare. Echipamentul din imagine costa 189,80 lei, in magazinele Zara.

Jacheta




Si cum din septembrie vremea va incepe sa se raceasca, trebuie sa ii cauti celui mic si o jacheta. Una precum cea din imagine il va face fericit pe
baietel in diminetile mai racoroase. O poti cumpara din magazinele Zara cu 189,90 lei.


Iar daca vine vorba despre fetite, vor fi incantate sa poarte o jacheta biker precum cea din imagine. E realizata din imitatie de piele si costa 129 de lei in magazinele H&M.

Sursa foto: d2lblog.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare