Cresterea copilului

#prichindelulmeu.ro

PrichindelulMeu.ro a desemnat Prichindelul anului

Sambata, 10 aprilie 2010, www. PrichindelulMeu.ro impreuna cu Aviva au desemnat marele castigator al concursului START DE STAR. Raluca Bacita, in varsta de 12 ani, este castigatoarea premiului PRICHINDELUL ANULUI 2009 si va fi protagonista unei filmari realizata de un profesionist in domeniu – Alexandra Sandu .



A mai trecut un an, a mai trecut un eveniment PRICHINDELUL MEU -  cea de-a doua editie a Festivitatii de premiere a Concursului START de STAR, la care toti prichindeii s-au simtit mici vedete!

Gazde au fost si in acest an actorii de la TEATRUL MASCA – www.masca.ro. Ne-au primit cu bratele deschise si ne-au incantat cu un spectacol plin de veselie: CLOVNII. Ii multumim domnului director Mihai Malaimare pentru amabilitate si sustinere.

Actorii au reusit sa ii faca pe copii sa tipe de bucurie dar si sa ii pregateasca pentru mult asteptata foto lunar organizat de catre www.PrichindelulMeu.ro!

Pictas Advertising, organizatorul acestui eveniment, a reusit impreuna cu Bibi Design – www.bibidesign.ro - sa faca din acest teatru maret o jungla ...urbana! Palmieri, nuci de cocos, liane, flori salbatice , animale care sa catarau in palmieri ... o adevarat jungla, iar in momentul in care animatorii companiei de entertainment ZURLI au „pierdut copiii” in jungla, pur si simplu, toata lumea a fost pe culmile distractiei.

Aviva – www.aviva.ro, sponsorul principal de eveniment, a initiat o tombola pentru cei prezenti, a carui mare premiu a fost o bursa de studii. O surpriza placuta pentru toti cei prezenti la eveniment. Mai mult decat atat, Aviva a acordat premii diverse la foarte multi copii!

Am realizat  shootinguri cu mascota PRICHI, am admirat creatiile expuse spre vanzare de catre Casa de copii Domnita Balasa, am ramas muti de uimire la minunile facute de magicianul de la Magic Party si am ras cu lacrimi de fericire vizionand un spectacol ad-hoc sustinut de catre micutul Michael Jackson!

Dorim in continuare sa multumim sponsorilor ce au facut posibil organizarea acestui eveniment: Aviva, Teatrul Masca, Alexunu, Chicco, BibiDesign, Complete Vision Events, ErcPress, Jane, Noriel Maxim, Proges, Cadouri Magice, Magic Party, Compania de Teatru Zurli, PEPSI Romania, Danone, Drake, Raisphotography, Heart Mates Studio, Studio Maria, FotoVox si Pictas Advertising!


PRICHI ITI MULTUMESTE CA AI FOST DIN NOU ALATURI DE EL!


START DE STAR este un concurs organizat de Pictas Design pe www.prichindelulmeu.ro – un site complet pentru parinti si prichindeii acestora. Inca de la a sa lansare a generat interes si a atras multi participanti. www.PrichindelulMeu.ro isi asteapta vizitatorii cu numeroase rubrici interesante si cu multe concursuri – adresate parintilor, mamicilor sau famiilor.

Despre Prichindelulmeu.ro
www.prichindelulmeu.ro – este un site complex, avand ca principale rubrici: Concurs START DE STAR, Portal, Magazin Online, Forum, Articole, Sfatul Medicului si Programul Zilei si le ofera furnizorilor numeroase posibilitati de a obtine vizibilitate in cadrul categoriilor sale.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare