Cresterea copilului

#plaja bebelus #iesire la plaja #bebelus #plaja

Prima iesire a bebelusului la plaja!

Vara se anunta de pe acum una caniculara, iar asta nu ne poate duce cu gandul decat la vacantele petrecute pe sezlong cu picioarele adanc ingropate in nisipul fierbinte si cu briza marii bucurandu-ne simturile.

Ce facem insa daca avem cu noi copiii atat de dornici de toate aceste aventuri si mereu in miscare chiar si cand soarele este sus pe cer? Pentru ei va trebui sa gandim un intreg arsenal de protectie care sa ii fereasca de insolatie, arsuri si proasta dispozitie intr-un sezon atat de asteptat de multi dintre noi.

Cu gama de articole pentru plaja Swimpy disponibila pe site-ul Bebecarucior.ro, reusesti sa achizitionezi pentru copilul tau produse necesare iesirii la mare sau la piscina. Costumasele de baie, corturile cu protectie UV, patuturile confortabile care ii feresc de lumina solara sunt accesorii destul de utile pentru parintii care doresc un bagaj cat mai practic pentru vacanta de vara.

Iar daca celui mic ii place balaceala, poti alege sa ii cumperi un costum de inot Swimpy al carui design aminteste de tema marina fiind confectionat dintr-un material elastic cu uscare rapida care permite copilului libertate de miscare si confort chiar si atunci cand este ud. Pe de alta parte, desi pare greu de crezut, exista si voinici carora li se pare mai interesant tavalitul in nisip si construirea unor castele pe marginea plajei, decat intratul in apa, iar, daca ai de-a face cu un astfel de temperament, alege sa il protejezi cu sapca cu protectie UV Swimpy disponibila pentru copiii cu varsta de pana la 1 an.

Toate aceste articole reprezinta “asii” din maneca parintilor care au de infruntat adevarate pericole meteorologice cand vine vorba de expunerea celui mic la soare.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare