Cresterea copilului

# Storcator de fructe Huron HH-DBE 11 Elite Gri #Aparate de gatit #22 Philips Avent #Aparat de gatit cu aburi si blender SCF870

Sa pregatim o masa bogata in nutrienti pentru copilul nostru

Ce mancare pregatim bebelusului? Oare pe ce se bazeaza alimentatia lui imediat ce alaptarea a fost intrerupta? Este bine ca cel mic sa manance fructe sau este mai indicat sa-I dam legume?

Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile ce le macina pe tinerele mamici cand vine vorba de dieta stricta a bebelusului. In primul rand cel mai bine ii face laptele matern, insa cand acesta s-a terminat, atentia noastra se concentreaza pe alimente bogate in vitamine si nutrienti cu care bebelusul sa castige in greutate, si care sa nu ii strice confortul gastric.

Stomacul copiilor este deosebit de sensibil iar includerea in meniul sau a alimentelor pe care adultii le consuma trebuie sa se faca treptat si intr-o atenta selectie. Modelul de aparat de gatit cu aburi si blender SCF870/22 Philips Avent ajuta orice mamica sa prepare bebelusului ei o masa nutritiva si blanda cu stomacelul sau. Aparatul dispune de lame din otel inoxidabil ce taie si marunteste mancarea iar blenderul paseaza in timp scurt transformand totul in piureuri delicioase sau supe creme hranitoare.

Pentru familiile numeroase si doritoare de sucuri sanatoase, exista un strocator de fructe Huron HH-DBE 11 Elite Gri, care prepara cu ajutorul tehnologiei incorporate cele mai savuroase sucuri din legume sau fructe.

Toate aceste aparate de gatit necesare in casa oricui vrea sa mamance sanatos dar si in viata celor care au un copil mic, va asteapta pe site-ul Bebecarucior.ro, magazinul online destinat bebelusilor.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului