Cresterea copilului

#bebelusi #scutece #economisire bani #scutece bebelusi

Scutecele bebelusului: 6 trucuri pentru a economisi bani

Scutecele bebelusului sunt printre produsele de ingrijire a copilului care-ti golesc cel mai repede portofelul, zilnic sau lunar. Uneori mai costisitoare decat laptele, scutecele sunt un "cosmar financiar" atunci cand este parinte de bebelus. Desi nu poti renunta la scutece, exista metode prin care poti economisi cativa banuti la achizitionarea lor!


1. Opteaza pentru scutece refolosibile!

Scutecele refolosibile te scutesc de achizitionarea constanta a lor, intrucat se spala si pot fi utilizate pe termen lung.

Chiar daca un astfel de scutec are un pret destul de piperat, aproape cat un pachet intreg de scutece de unica folosinta, in timp, iti vei scoate investitia, intrucat il vei utiliza mai mult timp decat ai folosi un pachet de scutece obisnuit.


2. Cumpara scutece la pachet, nu la bucata!

O geseala frecventa care ii costa multi bani pe parinti cand vine vorba de scutece este ca le cumpara, de multe ori, la bucata. Pretul unui scutec este mai mare si te face sa scoti mai multi bani din buzunar decat daca achizitionezi tot pachetul.


3. Urmareste ofertele din farmacii si magazine!

Farmaciile si hypermarketurile se intrec periodic in oferte si reduceri la diverse produse, inclusiv la cele pentru bebelusi. De cate ori observi o reducere substantiala la scutecele pe care le folosesti cu bebelusul tau, cumpara-le, chiar daca, la momentul respectiv, nu ai nevoie de ele.


4. Cauta vouchere de reduceri si participa la concursuri!

Incearca sa cumperi scutecele mai ieftin cu vouchere de reduceri de pe site-uri de profil cu astfel de oferte. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe un site care cumuleaza toate ofertele, sa bifezi casuta cu produse pentru copii sau bebelusi si sa vezi daca exista oferte sau reduceri la scutece.

Ca orice parinte, probabil ca navighezi frecvent pe site-urile de profil, cu informatii si sfaturi utile pentru parinti de bebelusi. Acestea organizeaza adesea concursuri cu premii in scutece, la care poti participa.


5. Nu trece prea repede de la o masura la alta!

Evita sa treci prea repede de la o masura la alta de scutece, atunci cand bebelusul creste. Este posibil ca cel mic sa nu aiba nevoie atat de repede de schimbarea lor, iar tu economisesti ceva banuti.


6. Pune corect scutecele bebelusului!

Cei mai multibani dati pe scutece se risipesc in momentul in care pui incorect scutecul bebelusului. Bebe trage de el, se rupe si este bun de aruncat la gunoi inainte de a fi folosit.

Sursa foto: rapgenius.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului