Cresterea copilului

#alegere patutu bebelus #somn linistit #patut bebelus

Somnul linistit al copilului definit de alegerea patutului perfect

Bebelusii petrec, probabil, cea mai mare parte din viata lor in patut, mai mult decat ar petrece oriunde altundeva, ceea ce inseamna ca alegerea patutului trebuie sa fie esentiala, bazata pe siguranta si confort. Din moment ce majoritatea bebelusilor dorm in propriul patut, comeciantul Bebelas ofera o gama variata de produse necesare somnului copilului, de la patuturi, saltele si tarcuri, pana la jucarii si accesorii de ingrijire, incat parintii sa fie mereu constienti de sanatatea celui mic.

Multe mame achizitioneaza un patut pentru bebelusul lor cu mult timp inainte ca acesta sa se nasca, si, desi este un gest uimitor de frumos si emotionant, aceasta sarcina trebuie sa ii scuteasca pe parinti de grijile de a ocupa de somnul si confortul copilului. S.C. HUBNERS S.R.L. ce detine si magazinul de specialitate bebelas.ro prezinta o noutate in ceea ce inseamna confort, siguranta si preturi accesibile, ceea ce face ca intreaga gama de patuturi si tarcuri pentru copii si bebelusi sa fie inegalabila pe piata din Romania.

Categorii de produse recomandate pentru copii si bebelusi

Intreaga gama este disponibila si in mediul online prin comanda directa pe site-ul magazinului, unde, patuturile pliabile, patuturile din lemn, tarcurile pentru copii sau paturi pentru copii cu varsta de peste 2-3 ani sunt accesibile pentru orice buzunar. Siguranta oferita de materialele din care sunt confectionate, dar si suportul oferit de saltelele extrem de confortabile au ales sa fie criteriile care stau la baza achizitionarii de astfel de produse pentru un somn linistit, plin de vise magice.

"Cand vine vorba de alegerea unui patut pentru un copil, un parinte trebuie sa ia in vedere si criteriul de montare si plasare a produsului: trebuie sa fie asamblat intr-un colt departe de ferestre, de jaluzele si draperii, dar in acelasi timp sa se bucure de lumina naturala si de confort termic. Bebelusii pot fi supusi la risc daca se joaca cu aceste elemente, ceea ce inseamna ca cel mai simplu mod de a pastra micutul in siguranta este de a opta pentru un patut din lemn, cu o saltea confortabila, dar si care sa permita mobilitate copilului." – declara managerul companiei S.C. HUBNERS S.R.L..

Promotii si reduceri pentru patuturi si tarcuri doar pe bebelas.ro

Magazinul online bebelas.ro ofera reduceri pentru oricare model de patut si tarc pentru bebelusi si copii, daca se aleg oricare dintre pachetele de patuturi Hubners cu saltea inclusa. Reducerea de 2% si 3% se aplica pentru fiecare comanda, incat sa multumeasca asteptarile si cerintele parintilor si ale clientilor.

Indiferent de genul copilului, un patut Hubners Anita cu o saltea de confort tip II devine o alegere ideala, disponibilitatea fiind permanenta in stoc, ceea ce indeplineste un alt criteriu al clientului: de a gasi ceea ce cauta in cel mai scurt timp. Modelul acesta de patut se pliaza perfect cu nevoile copilului care poate utiliza spatiul pentru somn si joaca inca din prima zi de viata si pana la etapa de 3-4 ani, fiind ideal pentru orice tip de incapere.

Modele unice cu un design atractiv pentru patuturile copiilor

Designul atractiv, pretul accesibil, certificatul de garantie si calitate Europeana sunt atuuri care definesc produsele eficiente ale comerciantului bebelas.ro. Cele mai importante lucruri atunci cand vine vorba despre confortul unui copil sunt somnul si alimentatia, iar un patut marca Hubners se asigura ca aceste nevoi sunt indeplinite, deoarece se comercializeaza produse adaptabile, flexibile si cu trei nivele de inaltime. Un alt avantaj de a achizitiona un produs marca Hubners il reprezinta si suportul pe care salteaua patutului il confera, pentru ca se bucura de o buna ventilatie, lasand pielea bebelusului sa respire pe tot parcursul noptii sau a somnului.

Cu privire la saltelele de sprijin si lejeritate ale unui patut de copii, bebelas.ro prezinta o calitate ireprosabila a materialului, menit sa sustina coloana vertebrala a copilului, in cea mai corecta pozitie. De aceea, miezul saltelei este din burete, acoperit pe ambele parti cu un strat de cocos, strat menit sa asigure o suprafata neteda si ferma, dezvaluind un aspect important si necesar in primele luni de viata ale copilului, anume, somnul lin.

Patuturile, husele si saltelele de dormit regasite online va face ca orice intrebare a parintelui despre "cum alegi patutul perfect pentru bebelusul tau" sa beneficieze de raspunsul ideal regasit in ofertele si promotiile magazinului online bebelas.ro, acolo unde partenerii si producatorii renumiti ofera un spectru larg de vizibilitate pentru orice nevoie de crestere, somn si joaca a copilului.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului