Cresterea copilului

#parinti #copii #vedete #meserie parinti #trucuri vedete

Ti-e greu sa fii parinte? Invata cateva trucuri de la vedete!

Adesea, tinerii parinti se simt coplesiti de noile responsabilitati si experientele necunoscute. Pentru ca nu exista o scoala care sa te invete cum sa gestionezi situatiile din viata de parinte, cel mai simplu este sa te inspiri din experienta altora.

O serie de celebritati de peste ocean au ales sa dezvaluie micile trucuri prin care s-au adaptat rolului de parinte.


1. Felicity Huffman


Actrita Felicity Huffman este cunoscuta datorita rolului din "Neveste disperate". In calitate de mama si sotie, vedeta recunoaste ca, initial, s-a temut ca nu o sa mai aiba parte de suficienta atentie din partea sotului.

Experienta i-a demonstrat contrariul si Felicity sustine ca viata de cuplu este mult mai linistita acum, insa o femeie trebuie sa stie cum sa isi imparta timpul, astfel incat sa nu isi neglijeze sotul sau copiii.


2. Heidi Klum


Fosta sotie a lui Seal spune ca maternitatea a transformat-o intr-o femeie mult mai responsabila si a contribuit la maturizarea sa.

"Atunci cand e nevoie sa devii puternica si sigura pe tine pentru copiii tai, este firesc sa se intample acest lucru", a declarat Heidi Klum.


3. Kate Hudson


Kate Hudson este mamica a doi baieti. Ea isi doreste sa fie un parinte ingaduitor. Actrita marturiseste ca parintii ei au fost un adevarat exemplu in acest sens, deoarece au avut intotdeauna incredere in ea si au lasat-o sa ia propriile decizii in viata.


4. Meryl Streep


La cei 63 de ani ai sai, Meryl Streep a ajuns la o concluzie cat se poate de inteleapta. Ea crede ca un parinte trebuie sa fie pregatit oricand sa isi aculte copilul, fara insa sa il bata la cap.

"Cand copiii tai ajung acasa, nu vor neaparat sa stea de vorba cu tine ca sa-i cicalesti. Dar e bine sa simta ca stai acolo, gata sa ii asculti", a declarat actrita.


5. Brooke Shields


Brooke Shields are doua fiice, iar ca mama ea considera ca este foarte important sa iti canalizezi energia asupra propriei familii.

" Credeti-ma ca eu sunt genul de mama devotata. Si, probabil, se poate intelege gresit ca sunt o mama posesiva. Insa ceea ce incerc eu sa subliniez este ca trebuie sa nu ne intereseze altceva decat copiii si propria noastra persoana".


6. Stephen Colbert


Iata si parerea unui tatic referitor la acest subiect:

"Niciodata sa nu subestimezi inteligenta unui copil. Cand cresti un copil este ca si cum te lupti intr-un meci de wrestling cu un adversar mai mic, dar neobosit. Nu ai cum sa castigi in fata copilului intr-o lupta a mintii. Pur si simplu sunt mai buni la asta. Fa ceea ce fac toti adultii: fii un tiran cu autoritate".


7. Marcia Cross


Marcia Cross spune ca stie sa treaca peste provocarile din viata de parinte cu ajutorul unei metode foarte simple. Actrita trateaza totul cu umor. In loc sa isi pedepseasca odraslele sau sa le impuna anumite lucruri, ea prefera sa joace putin teatru pentru a ajunge la rezultatul dorit.

"Ma folosesc de o gluma, de putin umor, in loc sa duc o lupta nesfarsita a argumentelor in fata copiilor mei. Mai bine ii faca sa rada decat sa apelez la masuri extreme".

Sursa foto: charlesbadenach.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare