Cresterea copilului

#jucarii eco #jucarii copii #magazin jucarii # jocuri educative

Top 5 jucarii pentru copiii peste 3 ani

Sa ii faci un cadou unui copil poate fi dificil, mai ales daca nu ai copii si nu prea stii ce anume se preteaza si ce nu. Astazi, exista o multime de magazine de jucarii, insa trebuie sa fii foarte atent sa le alegi pe cele care ofera siguranta.

Cel mai comod este sa faci cumparaturi dintr-un magazin online de jucarii. Aici poti afla direct detalii tehnice cu privire la materialele din care sunt fabricate, poti citi instructiunile de folosire, dar si review-uri ale celor care au achizitionat astfel de cadouri. Poti face aceasta documentare la orice ora din zi si din noapte, in pauza de cafea sau in metrou, in drum spre casa. Partea complicata vine la alegerea jucariei potrivite. Tocmai de aceea, iti vom face cateva sugestii de cadouri copii potrivite pentru cei peste 3 ani.

Aventuricujucarii.ro este un magazin online de jucarii unde vei gasi o varietate foarte bogata de jucarii educative si creative, fiind ideal atunci cand esti in cautare de surpize pentru copii.

Micul Constructor

Pe site-ul aventuricujucarii.ro vei regasi seturile de constructii din gama Micul Constructor, acestea fiind jucarii educative si creative care ii invata pe copii sa lucreze organizat si care le dezvolta gandirea tridimensionala, precum si abilitatile de atentie si rabdare. Caramizile de mici dimensiuni sunt realizate cu grija pentru a stimula abilitatea copiilor de a lucra manual. Caramizile sunt realizate din argila, imitandu-le foarte bine pe cele folosite in constructii. Argila naturala nu este toxica pentru cei mici, si nici cimentul folosit, care este realizat din amidon de porumb.

Pufuletii magici

Un alt joc foarte usor de folosit este Magic Nuudles – Pufuletii magici. E tot un joc de constructie, insa ceva mai neconventional. Copiii vor avea la dispozitie niste piese realizate din amidon de porumb de forma unor pufuleti colorati cu care vor putea construi o multime de obiecte tridimensionale. E un mod de joaca usor, simplu si distractiv.

Seturi de constructie

Este prima optiune atunci cand ai de a face cu un copil destul de mic, de 4-5 ani, care inca nu stie sa citeasca sau sa numere. Este vorba despre seturi de constructie educationale pentru copii, realizate din plastic de inalta calitate, non-toxic. Atuurile acestor seturi este ca le vor dezvolta copiilor abilitatile motorii, tactile, dar si vederea in spatiu si gandirea logica.

Micii exploratori

Seturile din gama Micii exploratori ii invata pe copii cum sa se organizeze pentru o zi in natura, le stimuleaza spiritul de aventura si ii provoaca intelectual. Acestea sunt un cadou potrivit pentru copiii energici si pasionati de peripetii. In functie de preferinte poti achizitiona un set cu cort sau rucsac, din care sa

nu lipseasca accesoriile precum conservele, sticla de apa sau cuptorul de camping.

Papusi cu rochii de seara

Fetitele vor fi foarte incantate sa primeasca drept cadou papusi. Si ce poate fi mai frumos decat cateva papusi cu rochii de seara? Materialele precum dantela, tullul, matasea sau penele sunt extrem de senzitive, dezvoltandu-le simtul tactil si educandu-le astfel simtul estetic.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Sfatul expertului