Cresterea copilului

#nume copii #nume ciudate #topul numelor ciudate

Topul celor mai ciudate nume de copii din 2013

Alegerea numelui pe care copilul il va purta toata viata este o misiune dificila pentru parinti. Multi dintre ei se orienteaza spre nume cu rezonanta istorica sau se lasa influentati de numele unor personalitati mondene, in timp ce altii prefera sa iesa din tipare si sa-si boteze copiii cu nume cel putin ciudate. In aceste conditii, nu ar trebui sa te mire daca peste cativa ani vom avea un fashion icon cu numele Cheese (Branza) sau un presedinte cu numele Kiwi.

Unul dintre cele mai mari siteuri dedicate parintilor, babycenter.com, a publicat un top cu cele mai ciudate nume de copii din 2013. Iata ce nume s-au remarcat in top.

Cele mai ciudate nume de fetite in 2013

Dornici ca fetitele lor sa poarte nume cu adevarat speciale, care sa le ajute sa iasa in evidenta, unii parinti s-au gandit ca nu ar strica daca le-ar alege niste nume ciudate.

Amorette, Blip, Duda, Fairy, Green, Jurie, Huxley, Harlowe, Kiwi, Kelby, Loveena, Tulip, Sida, Pippin, Wrigley, Zona si Zelia sunt doar cateva dintre numele ciudate de fetite care s-au pus in 2013.

Cele mai ciudate nume de baieti in 2013

Pe lista numelor ciudate de baieti in 2013 s-a strecurat si Dragos, un nume romanesc, prescurtat de la Dragomir. Dragos inseamna "pretios" sau "glorie dulce", iar intr-o etimologie mai profunda provine de la cuvantul de origine slava "dorogo", care inseamna "mare, faimos". Ei bine, numele Dragos a fost considerat suficient de ciudat de cei de la babycenter.com, chiar daca noua ne suna bine.

In afara de Dragos, de pe lista celor mai ciudate nume de baieti in 2013 nu lipsesc Ab, Baobao, Cheese, Chow, Egypt, Finch, Hurricane, Ivory, Jag, Kashmere, Legend, Miggy, Panda, Phone, Rocket, Tintin si Zion.

Derivatele de la Beyonce, la mare cautare

Beyonce este o sursa de inspiratie pentru parinti, insa acestia nu se multumesc sa le puna fetitelor acest nume, ci cauta sa-l "poceasca", in incercarea de a-l face sa sune mai cool. Asa s-a ajuns la nume precum Beyounce, Breyounce si Veyonce.

Daca numele ciudate de copii din 2013 nu te-au convins, sa stii ca nici in anii trecuti situatia nu a fost mai fericita. In 2012, de exemplu, 12 baieti au primit numele Superman si 2 au fost botezati Hotdog, in timp ce 3 bebelusi nascuti in 2008 au primit numele Mushroom (Ciuperca).

Sursa foto: namezook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului