Cresterea copilului

#sanosan # Sanosan Natural Kids #sampon copii #sampon

Transforma baia in distractie cu gama Sanosan Natural Kids

Copilul tau adora sa se balaceasca. Se amuza si arunca stropi de apa peste tot si umple camera cu hohote de ras. Uneori iti e greu sa-l convingi sa iasa din cada.

Pentru ca acest moment sa fie perfect si benefic pentru pielea lui delicata si parul sau matasos este bine sa va distrati cu produse delicate de ingrijire adaptate varstei. Putine mamici stiu insa ca momentul de dezvoltare anterior pubertatii (4-12 ani) implica, printre alte particularitati, si o modificare importanta a PH ului pielii, care necesita o abordare aparte.

Gama germana Sanosan Natural Kids are solutia pentru ajustarea PH ului pielii celui mic, dedicat exact acestei faze de dezvoltare a copilului. Sanosan stie sa faca din baita un moment de rasfat si ii va oferi celui mic ingrijirea blanda de care are nevoie si cuprinde mai multe produse destinate copiilor potrivite pentru ingrijirea pielii si parului. Sanosan Natural Kids sunt testate dermatologic si nu contin parabeni, silicon, coloranti sau uleiuri parafinice. Aromele sunt blande si nealergenice.

SANOSAN 2 in 1 dus si sampon pentru baieti si SANOSAN 3 in 1 dus si sampon pentru fete-Ambele au o formula usoara de curatare, ce actioneaza cu blandete asupra pielii. PH-ul neutru, extractul de masline, pantenolul si alantoina protejeaza pielea si parul, impiedicand uscarea. Balsamul din SANOSAN 3 in 1 dus si sampon pentru fetite face pieptanarea mai usoara.

SANOSAN 2IN1 SENSITIVE dus si sampon pentru baieti si fete-Curata cu blandete pielea sensibila a copiilor. Extractul de masline si alantoina hidrateaza parul si pielea si impiedica uscarea. Ideal pentru pielea sensibila si predispusa la alergii.

SANOSAN spuma spalare corp si fata, pentru baieti si SANOSAN spuma spalare corp si fata, pentru fete curata usor corpul, mainile si fata. Actioneaza bland asupra pielii, hidratand si impiedicand uscarea. Este usor de aplicat si necesita clatire cu apa.

SANOSAN KIDS Spray pieptanare usoara, pentru fete - Ajuta la descurcarea parului si face pieptanarea mai usoara, fara complicatii sau rupturi.

SANOSAN KIDS Crema ingrijire-Datorita uleiului de masline, a pantenolului si a alantoinei, acest produs ingrijeste delicat pielea sensibila a copiilor. Este usor de aplicat, se absoarbe rapid in piele si este adecvata pentru utilizare zilnica.

Poti gasi SANOSAN in farmaciile, magazinele specializate pentru copii, precum si supermarketurile sau hypermarketurile din intreaga tara. Ele pot fi gasite si on-line pe principalele site-uri consacrate (generaliste si pentru copii).

Mai multe pe: facebook.com/Sanosan-Cosmetice

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului