Cresterea copilului

#parinti #casuta cu surprize #cresterea copilului

Tu cum iti cresti copiii?

Ca parinte, cel mai greu lucru este sa-i dedici copilului timpul de care are nevoie pentru o dezvoltare armonioasa. Atunci cand esti prins la munca, sau ai proiecte pe care trebuie sa le onorezi, copilul ramane de cele mai multe ori in grija bonei sau a rudelor. Multi nu stiu ca mai exista totusi o optiune. Este vorba de locurile de joaca cu supraveghetori profesionisti.

In Bucuresti am descoperit Casuta cu Surprize, caruia as putea sa ii spun loc de joaca , dar este mult mai mult decat atat. Situata chiar in centrul Bucurestiului , aceasta " casuta " este infiintata de o doamna medic, care in acelasi timp este si mama. Cu gandul la cum ar dori sa isi educe ea insasi copiii, a luat in calcul fiecare aspect, de la alimentatie pana la ocuparea timpului liber cu activitati educative.

Daca ai ocazia sa iti lasi cateva ore cu juniorul la Casuta cu Surprize , o sa intelegi de ce este speciala. Spre deosebire de locurile de joaca obisnuite, mentalitatea celor care se ocupa de copii este diferita - ei promoveaza armonia, dezvoltarea inteligentei si atentiei, alimentatia sanatoasa si evident, surprizele.

Sunt parinti care au ales Casuta cu Surprize in locul parcului, pentru ca, fata de parc, aici copiii sunt 100% in siguranta. Astfel, parintii stau intr-o camera separata, unde se pot relaxa si pot privi cum se distreaza juniorii.

Cum la Casuta cu Surprize nimic nu este lasat la voia intamplarii, chiar jocurile si exercitiile fizice sunt gandite impreuna cu un psiholog experimentat in dezvoltarea armonioasa a copiilor. Mancarea pe care cei mici o primesc este in totalitate naturala (bio), iar la fiecare vizita ei primesc cadouri, realizate chiar de ei insisi.

Probabil ca v-am trezit deja curiozitatea, asa ca o sa va dau si datele de contact ale acestui "loc de joaca":

Website: //www.casutacusurprize.ro
Telefon: 0735197488
Email: office@casutacusurprize.ro
Adresa: B-dul Pache Protopopescu nr. 7, sector 2, Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare