Cresterea copilului

#viata de cuplu #copii #parinti

Viata de cuplu dupa aparitia copiilor

Nu ai cum sa faci ca viata ta sa arate exact ca inainte! Apare un omulet de care este nevoie sa ai grija si vrei nu vrei sotul cam trece pe locul doi. Probabil sunt familii care nu simt aceasta schimbare, fie au bona, fie bunici care sa-i ajute, fie vreun ajutor din exterior. Dar si asa ti se schimba viata. Mai ales daca alaptezi, in primele sase luni esti 24 de ore din 24 cu bebelusul langa tine.

Noi (sau mai bine zis eu) nu am beneficiat de avantajul de a avea bunica langa mine ca sa ma ajute cu cel mic. Au fost perioade scurte cand ne-a vizitat mama si ajutat cu cate ceva. Doar cand esti mama simti si tu cu adevarat “cum e sa fii mama”. Mai tineti minte cand faceam vreo boroboata si ne zicea mama: “imi fac griji, lasa ca o sa ajungi si tu mama si o sa vezi cum este”. Acum mi-a ajuns mie randul.

Aparitia unui copil scoate la iveala unele probleme pe care, probabil, le trecem cu vederea in speranta ca se vor rezolva de la sine. Indepartarea se face si mai mult, atunci cand actionam la nervi si raspundem cu rautate, chiar si la o gluma nevinovata.

Citeste mai multe pe motivonti.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare