Cresterea copilului

#Vitalact Immunity Junior #ropharma #colostru #imunizare

Vitalact Immunity Junior, un lapte hranitor pentru copilul tau

Se vorbeste adesea despre laptele matern ca despre alimentul de baza cu care trebuie sa creasca un bebelus in primele sale luni de viata. Multe femei intrerup insa alaptarea atunci cand copilul ajunge la un an. Ce se intampla insa dupa? Il privezi pe cel mic de nutrienti atat de necesari?

Medicii le sfatuiesc pe mame sa alapteze cat mai mult timp posibil. Exista insa si situatii in care, independent de vointa mamei, bebelusul nu mai poate fi hranit la san. In acest caz, celui mic se recomanda sa i se administreze o formula de lapte praf.

Cand se ajunge in acest moment, deja dilema parintilor este mare. Care este varianta cea mai potrivita? Evident ca pot cere sfatul prietenilor, care vor recomanda varianta aleasa de ei intr-o astfel de situatie. Sau pe cel al medicilor. Cert este ca oferta este variata si, evident, si alegerea, dificila.

Cum alegi formula potrivita

In primul rand, atunci cand alegi tipul de lapte praf potrivit te gandesti la micutul tau. Acesta trebuie hranit cat mai bine, astfel ca din formula de lapte nu trebuie sa lipseasca nutrienti esentiali in alimentatia potrivita varstei sale si care sa ii asigure, in acelasi timp, o imunitate crescuta.

Ropharma a creat o formula de lapte care imita foarte bine laptele matern, astfel incat trecerea de la alimentatia la san la cea de la biberon va fi insesizabila pentru copil. Vitalact Immunity Junior va deveni rapid alimentul preferat de cel mic.

Vitalact Immunity Junior este realizat din lapte crud, zer demineralizat, lapte colostral liofilizat, grasimi vegetale, maltodextrina, lactoza, vitamine si minerale. Toate acestea au fost atent combinate astfel incat sa ii asigure micutului aportul necesar de vitamine si nutrienti, dar si de anticorpi naturali.

Imbogatit cu fier si lactoferina, Vitalact Immunity Junior de la Ropharma combate in mod activ instalarea anemiei infantile.

Ingredientul care il diferentiaza de restul formulelor de lapte de pe piata este colostrul bovin, un nutrient cu un continut ridicat de anticorpi naturali, prelucrat printr-un procedeu care sa-i pastreze intacte toate componentele active si care sa asigure biodisponibilitatea acestora. Practic, extractul de colostru bovin are proprietati similare colostrului matern, acel lapte de care beneficiaza micutul in primele doua zile de la nastere si care este o adevarata minune a naturii datorita tocmai nutrientilor si a anticorpiolor pe care ii asigura nou-nascutului.

Astfel, Vitalact Immunity Junior e menit sa intareasca protectia imunitara a copilului si dupa ce acesta nu mai este hranit cu lapte matern. Formula creata de Ropharma este bogata in vitamine, minerale si aminoacizi de baza si contine acizi grasi polinesaturati proveniti din surse naturale.

Este fabricat din ingrediente  naturale provenite din surse proprii, controlate si este usor tolerat si acceptat de catre copii;.

Vitalact Immunity Junior se prezinta in cutii de 400 grame lapte praf ambalat etans si poate fi cumparat atat din farmaciile Ropharma din toata tara, dar si online, de pe site-ul ropharma-healthcare.ro. Pretul unei cutii este de 23,40 lei.

Afla maimulte despre cum sa ii intaresti imunitatea copilului tau de pe site-ul www.despreimunitate.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului