Cresterea copilului

#Baby Boom #viitoare mamici #expozitie #mamici #shopping

Weekend de shopping pentru mamici. Ce gasesti la Baby Boom

Mamicile si viitoarele mamici se pot delecta in acest weekend cu o sesiune de shopping pentru copii la Baby Boom. Targul isi deschide portile pe 31 august, in pavilionul central de la Romexpo, si poate fi vizitat pana pe 3 septembrie.

La Baby Boom tinerele mamici sunt intampinate zilnic de o multime de branduri prrintre care amintim BebeBrands, Joie, Babymoov, Nuna, Tutti Bambini, Bright Starts si Summer Infant. Toate au un singur scop: acela de a oferi timp de calitate petrecut impreuna in familie.

Printre noutatile prezente la standul BebeBrands veti regasi carucioarele ultracompacte Pact si Pact Lite de la Joie. Pact Lite este inzestrat cu o serie de extra optiuni, nu si extra kilograme. Geanta de transport cu posibilitatea de a transporta caruciorul pe umar, precum si cele 5,5 kilograme il recomanda pentru a fi cel mai bun companion de vacanta. Gratie spatarului reglabil, inca de la 0 luni, cu Pact Lite, vei fi mereu intr-o vacanta!

Cum ar fi un scaun de masa ce iti ofera posibilitatea utilizarii de la 6 luni pana la 6 ani? Scaun pentru joaca, scaun de masa sau booster compact util in orice calatorie? Multiply 6 in 1 de la Joie, le-a adunat pe toate intr-unul singur. 6 moduri de utilizare distincte, cu inaltime reglabila, ajustabila pentru majoritatea meselor si a insulelor din bucatarie, ingenios regandite de Joie in noul Multiply 6 in 1.

Din dorinta de a oferi bebelusilor tot ce este mai bun din alimente si a pastra toate vitaminele si nutrientii, Babymoov a creat Nutribaby (+) pentru diversificare simpla, sanatoasa si pentru clipe placute alaturi de bebelus. Un robot de bucatarie adevarat, nu doar pentru cei mici, ci si pentru intreaga familie.

Robotul Nutribaby (+) inglobeaza 5 functii distincte: incalzitor pentru biberoane, sterilizator, aparat pentru gatit cu aburi, blender, precum si functia de decongelare/reincalzire a mancarii.

Capacitatea mare, designul ergonomic si consola centrala, usor de utilizat, fac din Nutribaby (+) singurul aparat multifunctional, de care ai nevoie in bucatarie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare