Cresterea copilului

#filme craciun #animatii craciun #filme copii #poveste de craciun

5 animatii de Craciun pentru copii

Perioada Craciunului este una plina de veselie, armonie si de momente petrecute alaturi de cei dragi. Dupa vizitarea rudelor, infulecarea bucatelor traditionale si admirarea cadourilor este timpul sa va asezati comod cu micutul vostru in pat si sa va bucurati de cateva productii animate cu tematica de Craciun! Sunt productii interesante si apreciate de toate varstele, asa ca faceti propriul cinema la voi acasa! Iata 5 animatii care merita revazute in fiecare an de Craciun!

1 Poveste de Craciun (A Christmas Carol)

Animatia relateaza povestea scrisa de faimosul autor Charles Dickens si surprinde extrem de bine semnificatia si spiritul Craciunului. Este un film pe care intreaga familie il poate urmari si din care copilul are o multime lucruri de invatat.

Filmul realizat in 2009, in care Jim Carey detine rolul principal, s-a bucurat de mare succes si a devenit una dintre cele mai indragite productii cinematografice cu tema de Craciun.



2 Cum a furat Grinch Craciunul? ( How the Grinch Stole Christmas )

Chiar daca Grinch este un personaj care nu este prea indragit de copii, micutul tau trebuie sa il cunoasca pe cel care a indraznit sa fure Craciunul si frumusetea lui, inclusiv pe Mosul cel bun si darnic pe care el il asteapta cu atata nerabdare in fiecare an.

Productia animata, aparuta in 2000, il are in prim-plan tot pe actorul de comedii Jim Carey si este regizata de Ron Howard.


3 Marea cursa de Craciun (Arthur Christmas)

Cea mai noua productie cinematografica de animatie pentru copii ruleaza in aceasta perioada in cinematografe si este prezenta in versiune 3D.

Este un film de animatie cu tematica de Craciun, aparut in 2011, care incearca sa desluseasca misterul prin care Mos Craciun imparte miliarde de cadouri intr-o singura noapte. Este o productie moderna, care prezinta intr-o varianta ultratehnologizata traseul lui Mos Craciun din Ajun si are un scenariu foarte adaptat vremurilor actuale.

Asadar, daca nu aveti ce face intr-una dintre zilele de Craciun, luati-va prichindelul si mergeti la cinema pentru a viziona acest film animat amuzant si captivant.



4 Rudolf, renul cu nasul rosu ( Rudolph, the Red-Nosed Reindeer )

Nasucul rosu al lui Rudolf, unul dintre renii lui Mos Craciun, a fost un motiv suficient pentru exilarea lui din randul celor 8 reni care trag trasura Mosului in noaptea de Ajun.

Animatia relateaza povestea acestui ren "proscris", a unui elf care aspira sa fie dentist si a unei insule de jucarii inadaptabile. Toti acestia vor trece prin multe aventuri pana sa ajunga sa il ajute pe Mos Craciun sa salveze Craciunul.

Este o poveste foarte draguta pentru copii, care merita vazuta in aceasta perioada speciala de sarbatoare, alaturi de intreaga familie.

5 Polar Expres ( The Polar Express )

Polar Expres este un film animat dupa o poveste emotionanta a unui baietel care nu crede in Mos Craciun sau in miracolele care se preconizeaza ca au loc in perioada sarbatorilor. Pana intr-o zi, cand la usa casei sale apare un tren numit "Polar Express", al carui conductor (interpretat de Tom Hanks) il invita intr-o calatorie senzationala in care trece prin peripetii si aventuri inimaginabile.

Animatia, regizata de Robert Zemeckis si cu interpretarea extraordinara a lui Tom Hanks din 2004, este considerata una dintre cele mai reusite de pana acum, avand accente ultramoderne in realizarea lui.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului