Cresterea copilului

#copii #filme #parinti #happy feet

5 filme potrivite pentru copilul tau

Producatorii de filme pentru copii sunt in ultima vreme din ce in ce mai inspirati. Peliculele cu mesaje puternice, din care micutii pot trage concluzii importante sau din care pot invata diverse lucruri abunda in ultima perioada. Din acest motiv, este indicat sa ii oferi copilului tau sansa de a vedea toate aceste filme, atat de amuzante, emotionante sau cu mesaje inteligente.


Iata 5 filme care il pot inspira pe copilul tau.


Nanny McPhee


Nanny McPhee este o poveste amuzanta despre o dadaca speciala care poate cuminti chiar si cei mai obraznici si incapatanati copii.


Nanny McPhee este un film care le demonstreaza copiilor doua lucruri:  ca un om care are un aspect fizic neplacut poate avea multe alte calitati pentru care sa fie iubit si ca orice copil, oricat de obraznic, isi are „nasul”.


In mod sigur copilul tau se va bucura sa vada acest film.


Free Willy


Desi este un film destul de vechi, povestea il va impresiona cu siguranta pe copilul tau. Free Willy este povestea unui copil de 12 ani care devine cel mai bun prieten al unei balene, pe care o ajuta intr-un final sa scape dintr-un parc acvatic si o elibereaza in ocean pentru a fi alaturi de familia sa.


Free Willy este un film care il invata pe copilul tau ca nu exista bariere atunci cand isi doreste cu adevarat ceva si ca necuvantatoarele pot fi prieteni la fel de buni ca si oamenii.


Happy Feet


Happy Feet sau povestea unui pinguin care nu avea o voce prea frumoasa, dar era inzestrat cu un talent incredibil de a dansa.  Happy Feet este un film foarte frumos atat pentru copil, cat si pentru restul familiei. Acest film ii va evidentia copilului ca nu trebuie sa ii marginalizeze pe cei care sunt diferiti de el sau de grupul sau de prieteni si ca fiecare este special in felul sau.


Mai mult decat atat, filmul il va invata pe copil sa caute intotdeauna raspunsuri si sa nu renunte niciodata atunci cand isi doreste ceva.


Hachiko : A Dog's Tale


Hachiko, este povestea unui caine care nu cunoaste frontiere atunci cand vine vorba despre prietenie, iubire si loialitate in ceea ce il priveste pe stapanul sau. Povestea este una foarte emotionanta si va impresiona toti membrii familiei, de la cel mai mic pana la cel mai mare.


Filmul este unul foarte apreciat, cu atat mai mult cu cat este inspirat dintr-o povestea reala.


Alvin and the Chipmunks


Alvin and the Chipmunks este povestea a trei veverite care ajung foarte rapid sa aiba succes datorita talentului de a canta, dar si a aparitiei lor inedite. Filmul ii invata pe copiii sa nu uite de unde au plecat, cine le-a fost mereu aproape  dar si sa evite sa aiba incredere in oamenii care ii ademenesc cu diverse promisiuni pentru ca nu intotdeauna totul este ceea ce pare.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Sfatul expertului