Cresterea copilului

# copii vacanta #scoala de vara #vacanta vara #cursuri copii

5 scoli de vara pentru copilul tau

Venirea vacantei de vara inseamna distractie pentru copii, dar si o preocupare in plus pentru parinti. Indiferent de varsta celui mic, este indicat sa-i gasesti o activitate care il va tine ocupat, dar si care il va solicita intelectual. Astfel, participarea la cursurile unei scoli de vara nu inseamna doar sa-i gasesti ceva "de facut", ci si sa socializeze, sa invete o limba strina, ceva nou si folositor si pur si simplu sa se distreze. 

Desigur, exista varianta simpla a taberelor sau a vacantelor la bunici. Insa taberele tin doar o saptamana-doua, iar tu ai nevoie sa-i oferi copilului o ocupatie distractiva toata vara si, in plus, psihologii nu recomanda sa ii lasi plecati prea mult timp de acasa singuri pe cei mici, pentru a evitat alte probleme. Este si cazul vacantelor la bunici cand copiii de varsta mica indeosebi (3-10 ani) s-ar putea simti abandonati de parinti. Prin urmare, indicat este sa alternezi aceste perioade si sa-i oferi totusi copilului o modalitate placuta de a-si petrece timpul pe perioada intregii vacante.

Iata deci 5 scoli de vara cu program pentru copii, din Bucuresti: 

1. Edu&Care desfasoara un program pentru copiii cu varste cuprinse intre 5 si 10 ani: activitati de cercetasi, comunicare, creativitate si arta, inteligenta emotionala, precum si cursuri de limba engleza. Totodata, copiii au la dispozitie si cursuri de teatru, muzica, pictura, dans, aikido, sah si inot. Mai multe detalii pe www.edu-care.ro.

2. Kids Club are program de vara in lunile iulie si august: ateliere de creatie, cursuri de engleza/germana, precum si cursuri de inot, zumba, tenis, balet si dezvoltare personala. Detalii pe www.kidsclub.ro 

3. Shakespeare Club are in special cursuri dedicate celor care vor sa-si aprofundeze cunostintele de limba engleza si sa se pregateasca pentru examenele internationale. Sunt primiti copii cu varste intre 4 si 14 ani, iar avantajul scolii este ca are trei sedii in Bucuresti. Mai multe informatii pe www.shakespeare-school.ro.

4. La Olga Gudyn, intre 1 iulie si 28 august, copiii pot participa la cursuri de inot, limbi straine, cooking, actorie, ateliere de creatie si au la dispozitie si un club de matematica si lectura. Detalii pe www.olgagudyn.ro

5. Boem School este o scoala de vara pentru copiii care doresc sa invete sa cante la un instrument (pian, chitara, canto, vioara, violoncel) sau vor sa participe la cursurile de canto. Cursurile se desfasoara intre 22 iunie si 15 septembrie 2015, iar detalii gasiti pe www.boemschool.ro.

Foto; Hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului