Cresterea copilului

#exercitiu spiritual # meserie de parinte #parinte #concediu crestere copil

“A fi parinte – meserie sau exercitiu spiritual” – un proiect al Clubului “Aleg sa previn! Educatie si Sanatate”

Clubul “Aleg sa previn! Educatie si Sanatate” a creat proiectul “A fi parinte – meserie sau exercitiu spiritual”, care va fi dezvoltat impreuna cu mentorul clubului Tana Rosca. Acest proiect va cuprinde o serie de podcast-uri dedicate parintilor. Scopul initiativei este de a-i inspira pe parinti sa aleaga metodele educative cele mai adecvate, de bun simt pentru echilibrul si realizarea copiilor lor.

 

Prima etapa a proiectului va cuprinde 25 de episoade. Pentru inceput, Tana Rosca va raspunde intrebarii “Cati copii avem cu totul?„. Avand in vedere ca cei mici trec prin diferite etape, putem spune ca atunci cand acestia au ajuns la maturitate, parintii vor fi crescut 6 fiinte diferite: sugarul, copilul mic, prescolarul, scolarul mic (6-10 ani), puberul, adolescentul.

In urmatoarele episoade, Tana Rosca va avea ca invitati mentori din diferite domenii. Printre teme care se vor aborda se numara: “Educatia moderna”, “Istoria Educatiei: de unde am pornit si unde ne aflam acum; etapele sistemelor educationale; istoricul de la sistemul de educatie autoritar la anti autoritar; calea de mijloc si incotro alegem sa ne indreptam?”, “Educatia prenatala”, “Gradarea corectivelor”, “Educatia, disciplina si rezultatele pozitive ale miscarii”, “Copilul supradotat: o binecuvantare cu doua taisuri” si “Buna cuviinta: Sa incepem cu inceputul”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Sfatul expertului