Cresterea copilului

#imunizare naturala #imunizare compii #Activit Probiotic Junior #ropharma

Activit Probiotic Junior. Bacteriile bune care il protejeaza pe copilul tau

Virusurile si infectiile le creeaza neplaceri copiilor in primii ani de viata. Dar, oricat de greu ti-ar parea de crezut, ii poti ajuta organismul plapand sa lupte cu toate acestea asigurandu-i un aport de bacterii. Vorbim despre acele bacterii bune, care nu afecteaza organismul, ci il ajuta sa neutralizeze acesti factori.

Ca parinte, cauti cele mai bune variante pentru a-i asigura copilul tau protectia impotriva bolilor de tot felul. Medicina a evoluat atat de mult incat acum ai la indemana o multime de variante astfel incat sa ii cresti imunitatea celui mic si sa te asiguri ca nu este expus niciunei boli. Iar un produs natural va fi intotdeauna de preferat unuia de sinteza.

Suplimentele alimentare pe baza de probiotice, acele culturi de microorganisme vii active care tranziteaza tractul intestinal si echilibreaza flora, sunt ideale pentru mentinerea sanatatii si imunitatii copiilor. Aceste microorganisme sunt, de fapt, niste bacterii, dar care nu ataca organismul, ci il protejeaza si il intaresc.

Cu atat mai mult, in cazul copiilor, care nu au sistemul imunitar complet maturizat, probioticele constituie un ajutor esential in dezvoltarea de anticorpi naturali si combaterea actiunii nocive a factorilor externi.

Pornind tocmai de la aceste principia, Ropharma a creat Activit Probiotic Junior, un produs care contine bacterii probiotice, ideal de administrat copiilor cu varsta cuprinsa intre 1 si 12 ani. Intrucat acestia nu au inca un sistem imunitar foarte bine structurat, au nevoie un supliment alimentar care sa se constituie intr-un aliat puternic in lupta organismului lor cu virusii si infectiile.

Activit Probiotic Junior are rolul de a asigura un pansament gastric in cazul copiilor aflati la varste mici, atunci cand alimentatia se diversifica, iar organismul lor nu este inca pregatit suficient pentru a face fata schimbarilor. In plus, prin intermediul probioticelor, Activit Probiotic Junior de la Ropharma are rolul si de a crea o bariera in calea parazitilor intestinali si de a contribui la mentinerea unui sistem digestiv sanatos, prevenind toxiinfectiile alimentare.

Probioticele mai au avantajul de a se constitui intr-un antibiotic natural menit sa neutralizeze infectiile virale si bacteriene. Mai mult, probioticele indeparteaza si efectele nedorite ale antibioticelor asupra florei intestinale, care distrug o parte din aceste bacterii "bune". Administrarea de bacterii probiotice ajuta la repopularea intestinului cu bacterii "prietenoase".

Activit Probiotic Junior se administreaza dizolvat intr-un pahar cu lapte, apa sau suc si are un gust placut, care va fi agreat de cei mici. Este disponibil in farmaciile Ropharma din toata tara si online pe www.ropharma-healthcare.ro.

Pentru ca esti un parinte responsabil, care vrea sa stie cat mai multe despre protejarea micutului sau, te invitam sa afli mai multe despre imunizare de pe site-ul despreimunitate.ro. Aici vei gasi o multime de articole cu sfaturi de la specialisti astfel incat copilul tau sa creasca mare si sanatos.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului