Cresterea copilului

#copii #atelier de creativitate #craciun #activitati copii #mos craciun #fabrica lui mos craciun

Ateliere de creativitate pentru copii de Craciun

Hartia creponata si colorata, panglicile, paietele sau nasturii colorati vor prinde viata si vor fi transformati in frumoase decoratiuni de Craciun, in cadrul atelierelor pentru copii. Pentru a intra in atmosfera magica a sarbatorilor de iarna, cei mici pot participa la o serie de ateliere de creativitate unde vor realiza globuri, ornamente si ingerasi. Afla mai jos unde au loc aceste ateliere!


Atelierul spiridusilor lui Mos Craciun

Fundatia Calea Victoriei propune copiilor un atelier unde vor putea realiza decoratiuni de Craciun. Cei mici pot participa la atelierele de decoratiuni din hartie, unde vor confectiona felicitari, braduti, ghirlande din hartie colorata si creponata si globuri din polistiren, pe care le vor decora cu margele, nasturi si paiete colorate.

Atelierul se desfasoara in zilele de 17, 18 si 19 decembrie, intre orele 18.30 - 20.00, iar costul participarii este de 165 de lei. Atelierul este destinat copiilor cu varste intre 4 si 12 ani. Atelierele au loc la sediul de pe strada Caimatei, numarul 20.


Atelierul "Globulete pentru Craciun"

In cadrul acestui atelier, copiii vor crea globuri de Craciun si vor putea astfel sa isi foloseasca creativitatea pentru a obtine obiecte de decor interesante. Atelierul este organizat de clubul FantastiKids din Bucuresti, in fiecare zi pana pe data de 21 decembrie, iar pretul este de 25 de lei. Atelierul este recomandat copiilor de peste 4 ani.

Atelierele se desfasoara la sediul gradinitelor sau firmelor de evenimente.


Fabrica lui Mos Craciun

"Fabrica lui Mos Craciun" isi deschide portile si in acest an la Muzeul National de Geologie din Bucuresti, pe data de 1 decembrie. In cadrul atelierelor organizate, copiii vor picta, decupa si construi diverse decoratiuni de iarna.

Cei mici vor realiza decoratiuni de Craciun, ingerasi, oameni de zapada, braduti sau fulgi de nea. Atelierele se desfasoara in zilele de 1, 8 si 15 decembrie, iar pretul unui bilet este de 16 lei. Atelierele sunt recomandate copiilor cu varste intre 4 si 7 ani.

Muzeul National de Geologie se afla pe Soseaua Kiseleff, la numarul 2.


Atelier de lumanari

In cadrul Targului de Craciun de la Sibiu, cei mici au ocazia sa participe la cateva ateliere de sarbatori. Vor invata sa confectioneze lumanari unice, care pot deveni cadouri inedite. Atelierul se desfasoara in Piata Mare din Sibiu si este dedicat copiilor cu varste intre 5 si 9 ani. Pretul unui bilet este de 10 lei.

Sursa foto: fundatiadanvoiculescu.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului