Cresterea copilului

#ateliere pentru copii #ateliere

Ateliere distractive pentru copii! Unde ii poti duce pe cei mici in weekend

Nu stii unde sa il duci pe cel mic in weekend? Inscrie-l la atelierele pentru copii. Cei mici pot participa la ateliere distractive si pot beneficia de cursuri tematice pentru dezvoltarea abilitatilor si talentelor copiilor si tinerilor pana la 18 ani, de la oratorie, fotografie, cor, balet, flamenco si street dance pana la scenografie, actorie si arta medievala.

Dupa succesul inregistrat in primul sezon al Atelierelor "Micul Artist" din anul scolar 2016-2017, incepand cu 1 septembrie, Primaria Capitalei, prin Opera Comica pentru Copii, da startul unei noi editii a unui program dedicat copiilor.

Inscrierile la ateliere se fac in perioada 1-10 septembrie, prin completarea cate unui formular online pentru fiecare atelier in parte. Grupele de participanti se vor forma in urma preselectiilor organizate la sediul Operei Comice pentru Copii. Atelierele se vor desfasura pe tot parcursul anului scolar 2017-2018, iar costul unei sedinte este de doar 10 lei. Regulamentul programului este disponibil pe site-ul Operei Comice pentru Copii.

Cursurile sunt sustinute de specialisti cu experienta in domeniu, care isi propun sa valorifice talentele artistice si calitatile native ale copiilor, prin intermediul educatiei non-formale. Instructorii sunt: balet - Jaqueline Bratu, balet plus – Theodora Munteanu, cor - Madalina Maxim, cor junior – Elena Iorgulescu, fotografie - Cristina Radulescu, oratorie - Nae sovaiala, street dance - Ionut Picincu (Hammer), flamenco - Lucas Molina, scenografie - Bogdana Pascal, actorie – Andreea Corneanu, arta medievala – Mihai Serghei Todor, iar coordonatoarea intregului proiectul este Daniela Andronie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Sfatul expertului