Cresterea copilului

# forme grave covid #covid #copii

Avertismentul unui medic pediatru: "Copiii sunt expusi formelor grave de Covid"

Medicul pediatru Mihai Craiu trage un semnal de alarma pentru toti parintii. Doctorul spune ca si copiii sunt expusi formelor grave de covid, iar in acest sens a oferit si explicatii pe pagina sa de socializare Spitalul Virtual pentru Copii. Daca pana acum se stia ca noul coronavirus nu afecteaza foarte mult copiii si nu provoaca complicatii grave, medicul atrage insa atentia ca micutii sunt expusi unor riscuri si pot ajunge la complicatii severe.

 

„Voi folosi cuvintele unui expert american, profesorul Mark Kline „copiii sunt expusi riscului de boala severa (cu referire la maladia COVID-19) de catre adultii nevaccinati. Este acceptabil un numar de decese pediatrice? Eu cred ca nu. Daca esti un adult caruia ii pasa de sanatatea si starea de bine a copiilor prea tineri sa fie vaccinati, atunci mergi sa te vaccinezi. Este atat de simplu.”

Pana acum s-au administrat peste 6 miliarde de doze de vaccin, in toata lumea, fiind vaccinata circa 40% din populatia globului.

Numarul de pacienti nou diagnosticati se afla in continua crestere, mortalitatea de asemenea iar locurile la terapie intensiva sunt practic toate ocupate in Romania”, a scris Mihai Craiu pe contul sau de Facebook.

Da, exista efecte adverse foarte grave, chiar decese dupa vaccinare. La persoane care au diverse anomalii ale sistemului imun sau ale functiei endoteliale. Da, unii dintre vaccinati se simt foarte rau 2-3 zile si fac febra mare sau frisoane. Da, unii tineri pot face miocardita dupa vaccinare. Toate acestea sunt cunoscute si raportate in mod transparent.

Ce nu isi asuma nici un antivaccinist, in discursurile lor apocaliptice, despre riscurile vaccinarii, este o alternativa. Niciunul nu va spune cum ar trebui facut in asa fel incat sa nu va expuneti riscului de boala grava si deces. Bine, exceptand basmele de adormit copiii… cele cu hidroxiclorochina profilactica, patrunjelul si alte inventii similare, la fel de ineficiente.

Singura optiune cunoscuta si acceptata de imensa majoritate a cetatenilor din tarile dezvoltate, cu acces facil la doze, este vaccinarea. Uitati-va la harta din linkul Bloomberg, atasat mai sus”, a transmis pediatrul Mihai Craiu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului