Cresterea copilului

#expozitie #copii #vanzare #bebelusi #sala polivalenta #baby expo #babyexpo

Baby Expo, un targ pentru mamici si copii

Primavara vine la cu cea de-a 14 editie a targului Baby Expo. Imbinand utilul cu placutul, BabyExpo aduce mamicilor cele mai noi produse in materie de ingrijire a copiilor, dar si jocuri si concursuri pentru prichindei.

 

Pe parcursul a 4 zile – 26-27-27 februarie- 1 martie, parintii si copiii vor avea ocazia sa intre in contact cu peste 160 de firme producatoare de articole pentru copii, reunite toate sub acelasi acoperis – – Sala Polivalenta din Bucuresti.

Oferta de produse este cat se poate de variata si resuseste sa acopere toate ramurile ingrijirii si educatiei celor mici. Asadar, parintii pot gasi articole pentru nou-nascuti, puericultura mica si mare, jocuri si jucarii, imbracaminte si incaltaminte, mobilier si decoratiuni, produse alimentare si de igiena, cosmetice, carti si CD-uri educative, vestimentatie pentru gravide. De asemenea, nu vor lipsi nici companiile care propun servicii de organizare botezuri si petreceri pentru copii, de asigurari, centre medicale, etc.

Iata cateva dintre cele mai noi produse in materie de ingrijire, monitorizare si vestimentatie – toate destinate copilului tau.

Termometru cu infrarosii "Touch Free" care permite masurarea de la distanta, fara atingere, a temperaturii bebelusului, fara a-l deranja din somn.
Videofonul color multifunctional cu ecran de 7 inci este un aparat ultramodern care permite monitorizarea copilului, vizionarea de desene animate si folosirea ca rama foto digitala.
Umidificator digital cu aburi calzi si reci - O inovatie absoluta in domeniul tratamentului aerului, care se opreste automat cand nivelul de umidifiere a aerului din incapere este optim.
Balansoare si relaxare - Asigura mamicii o pozitie confortabila si un efort minim in timpul alaptarii. Balansarea usoara, gratie ingeniosului sistem de rulmenti, este remediul ideal pentru destresarea fizica si psihica.
Canite de antrenament - Ajuta copilul sa inceapa trecerea de la biberon la cana.
Lovi este prima tetina dinamica din Europa, care isi modifica forma in mod continuu in timpul hranirii, asemenea mamelonului.
Articole de ploaie personalizate in diverse colectii (Frog, Ladybug, Butterfly, Dinosaur, Dolphin, etc.). Fiecare colectie cuprinde : pelerine de ploaie, cizmulite cauciuc, prosoape, rucsaci, umbrelute.
Leagan balansoar - Ideal pentru folosirea in interior si exterior ; cu miscare de balansare in 3 trepte, scaunel adaptabil, melodii si sunete, aparatoare de soare si jucarii detasabile.
Port-bebe -ul Ring Sling, un nou port-bebe esarfa pentru purtarea copilului pe sold.
Veritabilul sapun de Alep, fabricat artizanal la Alep in Siria din ulei de masline si soda caustica naturala facuta din sare de mare.
Nucile de spalat indiene - Un detergent universal natural si 100% biodegradabil.
Gymini, centru de joaca "Insula Maimutelor" cu 18 activitati distractive, creat pentru a incuraja dezvoltarea fizica, senzoriala si emotionala a bebelusului.

Si daca ti-era teama ca cel mic se va plictisi, Baby Expo a organizat o serie de activitati distractive, jocuri educative si relaxante, dar si concursuri cu premii:

Piticii Sportivi - Cea mai atractiva Intrecere Sportiva pentru copii intre 14 si 36 luni. Pe un circuit adaptat varstei copilului, cu ajutorul parintilor cel mic va avea de parcurs 4 probe : Catarare, Echilibru, Coborare si de-a Rostogolul ! In fiecare zi la ora 13.00, Ursuletul Nestle da startul la intrecere si premiaza toti copiii.
Baby - Danseaza pe ritmuri de Salsa impreuna cu bebelusul tau ! Zilnic la ora 14.00, mamicile cu bebelusii in port-bebe se vor intrece in ritmuri de salsa. Melodii tropicale pline de viata si multe premii oferite de Mustela !
Competitia Bebelusilor care merg de-a busilea - In fiecare zi la orele 11.00, iar joi si sambata si la ora 15.00, 300 de Bebelusi arata tuturor cum de mici pot fi CAMPIONI la mersul de-a busilea si primesc premii de la Ursuletul Nestle.
Lectii de igiena dentara - Roade morcovi ca Bugs Bunny sau zambeste strengareste cu cei doi dintisori din fata ? Copiii invata cum sa aiba grija de dintii lor.
Atelierul de creatie Ioana Visul Copiilor ii invita pe micuti sa realizeze cele mai frumoase martisoare pentru mamici, surori sau bunici.
La Ursuletul Albastru - Restaurantul Bebelusilor realizat in parteneriat cu Nestle, unde cei mai mici sunt invitati sa savureze delicioasele preparate pentru ei !
Concurs de pictura "Oameni sanatosi intr-o lume frumoasa" - Pentru ca iubim talentul micilor Picasso, copiii sunt invitati sa participe la Concurs, iar cei mai talentati sunt premiati de SanatateaTV.ro
Micii bucatari - Alaturi de mamici, copiii experimenteaza cate o reteta in fiecare zi.
Spatiul de joaca Chicco cu tobogane, casute, balansoare
Cinema - Copiii vizioneaza desenele lor preferate, participa la concursuri de colorat, de modelat plastilina, de recitat poezii si sunt rasplatiti cu multe premii.
Castelul CLICS - Copiii si parintii sunt invitati sa descopere atractia si magia jocului, construind sute de modele din piese colorate.
Intalnire cu Itsy Bitsy - Lumea de poveste a radioului copilariei ii asteapta pe cei mici cu surprize.
● Clovni, zane, magicieni, face-painting si baloane modelate, gonflabile, activitati istete si multe premii la Tombola BABY EXPO !

Baby Expo le invita la si pe mamicile in devenire, carora le-a pregatit o surpriza speciala: cu ajutorul aparatului de ascultat miscarile fetale, acestea pot observa miscarile bebelusului lor. Si pentru ca parcurg un moment special din viata lor, viitoarele mamici vor fi intampinate cu sfaturi si cadouri de la NUK si Clubul Gravidelor si vor putea participa la marea tombola a gravidelor organizata in cadrul targului.

BABY EXPO s-a gandit la toate !


Nu trebuie sa iti faci griji pentru confortul bebelusului tau pe parcursul expozitiei.  Baby Expo ofera o gama larga de servicii: spatiu de schimb scutece Bella Romania,  masajul bebelusului by Mustela, spatiu de relaxare Dorna-Izvorul Alb, sfaturi medicale si punct de prim-ajutor oferite de Centrul Medical Sanador, siguranta auto oferita de Lyada, determinari ale indicelui de masa corporala si nivelului de tesut adipos oferite de Sensiblu, spatiu de alaptare, punct de masurare a tensiunii si greutatii Abi Solutions .

BABY EXPO este un salon educativ!


Distractie, concursuri, noutati, dar si educatie – Clubul Parintilor organizeaza, in cadrul targului Baby Expo, seminarii interactive sustinute de specialisti in cresterea si dezvoltarea copilului.

Asadar, toti parintii sunt invitati, alaturi de prichindeii lor, in cadrul Salii Polivalente, la editia de Primavara a targului Baby Expo. Startul se da joi, 26 Februarie. Expozitia va dura pana duminica, 1 martie. Portile vor fi deschise de la ora 10 pana la ora 18, iar duminica, pana la ora 16.

Intrarea costa 8 lei pentru parintii, iar pentru copii este gratuita. Pe baza biletului de intrare se participa la tombola cu premii din ora in ora.

Mai multe detalii pe babyexpo.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare