Cresterea copilului

# rechizite ecologice #back to school #rechizite

Back to school: Articole pentru scoala, din plastic reciclat, pentru copilul tau. Alege rechizite ecologice!

Auchan a extins gamele de rechizite ecologice in 2021 si doneaza 10% din vanzarile acestora pentru sustinerea educatiei

Problemele climatice tot mai acute, alaturi de implicarea constanta si durabila a Auchan pentru sustenabilitate si protejarea mediului, au determinat extinderea gamelor de produse marca proprie realizate din plastic reciclat puse la dispozitia elevilor si studentilor din Romania. Astfel, in 2021, numarul de produse de acest fel a crescut cu 50% fata de anul trecut.

Pentru cei care au nevoie de rechizite, acum la inceput de nou an scolar, peste 2000 de produse - ghiozdane, instrumente de scris, de desenat, caiete, carti si multe altele, sunt disponibile in hipermarketurile Auchan si pe www.auchan.ro la preturi cu adevarat avantajoase. Auchan este recunoscut ca o destinatie pentru marile operatiuni sezoniere, iar Back to school se inscrie la loc de cinste in randul acestora, atat prin largimea gamelor, cat si prin calitate, noutati, tendinte, responsabilitate si raport calitate/pret.

  • Peste 2000 de articole pentru scoala, in total
  • 700 de instrumente de scris si desenat
  • 300 de ghiozdane si penare
  • 280 de caiete tematice si blocuri de desen

Toate gamele pregatite pentru inceperea noului an scolar includ modele creative si atractive, precum si licente inspirate din cele mai populare desene animate sau povesti pentru copii, adaptate tuturor grupelor de varsta, cu precizarea ca stocurile si colectiile sunt limitate.

In acest an, Auchan doneaza 10% din vanzarile gamei de papetarie marca proprie eco-friendly pentru a sprijini modernizarea unui liceu din judetul Bacau. Astfel, printr-un parteneriat cu Organizatia Narada, compania sustine financiar mobilarea claselor Liceului Tehnologic „Jaques M. Elias” din  localitatea Sascut, contribuind la crearea unui mediu de invatare adecvat pentru cei peste 400 de elevi ai unitatii scolare.

Back to school Auchan are portile deschise pana pe 21 septembrie in toate hipermarketurile din Romania si pe www.auchan.ro. Pentru comenzile plasate pana in ora 12.00 se asigura, in aceeasi zi, ridicarea produselor din magazin prin serviciile Click&Collect si Drive sau livrarea la domiciliu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Sfatul expertului