Cresterea copilului

# video viral #bebelus #snowboard

Bebelusul care a cucerit toate inimile! Este uimitor ce poate sa faca la varsta de doar un an, cand altii abia pot sa mearga VIDEO

Un bebelus de doar 11 luni a reusit sa cucereasca inimile tuturor internautilor.

Un videoclip cu micuta care face snowboard desi abia stie sa mearga a devnit rapid viral pe internet. Micuta de doar 11 ani, din China, stie sa se dea pe placa de snowboard desi abia a invatat sa faca primii pasi. Nu este de mirare ca a reusit sa cucereasca rapid inimile tuturor internautilor.

Desi Wang Yuji, micuta in varsta de doar 11 luni, nu poate sa mearga corect in picioare, are un control deosebit asupra placii de snowboard. Micuta a devenit cea mai tanara snowboardera dintr-o statiune de langa Beijing, oras care urmeaza sa gazduiasca Jocurile Olimpice de iarna din 2022.

”Inca nu este capabila sa alunece singura, urmand unghiul pantei sau coborand in mod natural. Nu poate controla directia sau sa mearga foarte departe. Uneori, daca zapada este potrivita, poate merge pe tot drumul. Ii place foarte mult, ar fi super fericita daca ar putea merge departe," a spus tatal ei, potrivit India Times.

”Inca nu este capabila sa alunece singura, urmand unghiul pantei sau coborand in mod natural. Nu poate controla directia sau sa mearga foarte departe. Uneori, daca zapada este potrivita, poate merge pe tot drumul. Ii place foarte mult, ar fi super fericita daca ar putea merge departe," a spus tatal ei, potrivit India Times.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Sfatul expertului