Cresterea copilului

# programe after-school #after school #programe #beneficii

Beneficiile programelor de tip after-school

Programele de tip after-school au aparut in tara noastra in urma cu mai multi ani aducand cu sine o serie de beneficii.

1. Calitatea studiului

Este demonstrat faptul ca intr-un mediu organizat, capacitatile de invatare ale copilului ating cote mai inalte.

In cadrul afterschool-ului Taramul Cunoasterii asiguram cadre didactice calificate care sustin activitatea de invatare a copiilor, intreprind o serie de activitati care stimuleaza creativitatea si inteligenta acestora.

2. Mai putin timp petrecut in preajma gadgeturilor

Odata inscrisi in programe de tip afterschool, copiii, pe langa activitatile educative, intreprind si o serie de activitati recreative (iesiri in parc, optionale distractive) care ii tin departe de tentatia de a petrece timpul in fata televizorului sau a telefonului/tabletei.

3. O mai buna capacitate de relationare

Acest beneficiu se afla in stransa legatura cu beneficiul anterior. In lipsa gadgeturilor, dar in situatia participarii la diverse activitati, copiii relationeaza, comunica mai mult, leaga noi prietenii, dobandesc noi abilitati de relationare.

4. Dobandirea de noi abilitati

Una dintre cele mai mari probleme ale sistemului de invatamant romanesc este aceea de a nu se focusa pe capacitatile individuale ale copiilor, de a nu aduce diversitate si de a nu stimula potentialil individual al fiecarui copil.

In cadrul after-school Taramul Cunoasterii, potentialul si abilitatile specifice fiecarui copil sunt constant evaluate si stimulate si consideram imperios necesar ca fiecare copil sa se bucure de o dezvoltare armonioasa.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului