Cresterea copilului

#aruncator bulgari #bulgari de zapada #ceas desteptator #pedometru #sera digitala #brad usb #cadou #cadou craciun #cadouri craciun

Cadouri inedite de Craciun

Daca te-ai saturat sa daruiesti cadouri obisnuite, orienteaza-te catre niste idei mai tranzite. De exemplu, pentru iubitorii de plante, o sera digitala ar putea fi cadoul perfect; prietenii tai nu reusesc sa se trezeasca de dimineata? Atunci au nevoie de un ceas desteptator mai… special. Si pentru un cadou in spirit de sarbatoare, aruncatorul pentru bulgari de zapada va face senzatie.

 

Brad de Craciun USB

Pentru persoanele care vor sta la birou pana in ajunul sarbatorilor, bradul de Caciun USB ar putea fi cadoul perfect. Cu ajutorul acestuia, vei aduce oriunde ceva din magia sarbatorilor.

Designul acestui bradut este unul simplu, detaliul de efect fiind steluta din varf. Este confectionat din plastic si are o iluminare alternativa din trei culori. Alimentarea se realizeaza prin cablu USB sau prin intermediul celor trei baterii incluse. Cablul USB are o lungime de peste un metru, iar dimensiunile bradutului sunt 16,8 x 9 x 9 cm. Il gasesti online la pretul de 30 lei.


Sera digitala pentru flori

Tot din categoria rasfaturilor la birou face parte si aceasta sera digitala. Daca ai vreun coleg care uita sa isi mai ridice nasul din calculator, inveseleste-i biroul cu aceasta mini-sera USB.

Ceea ce o face interesanta si haioasa este faptul ca, prin intermediul calculatorului la care este conectata, se poate monitoriza starea florilor: daca au nevoie sa fie udate, daca umiditatea pamantului este prea ridicata etc. De asemenea, poti ajusta lumina din sera si iti poti seta un reminder pentru udarea florilor in timp util. Pretul serei este de 109 lei.

Pedometru cu radio

Acest pedometru imbina placutul cu utilul. Pentru cei care vor sa isi controleze eficient greutatea sau sunt pur si simplu preocupati de sanatatea lor, acest dispozitiv vine in ajutor.

Masoara distanta parcursa, cate calorii ai ars in timpul efortului si cati pasi ai efectuat. In plus, are si functie de radio FM cu autoscan; in acest fel, poti asculta postul de radio preferat.

Functioneaza cu ajutorul unei baterii AAA si are dimensiuni reduse: 6x5.2x2.6. Il gasesti online la pretul de aproximativ 22 lei. Este disponibil in culori diferite: oranj, alb, albastru, negru.

Dispozitiv pentru protejarea Ipod-ului la dus

Daca obisnuiai sa canti sub dus doar pentru ca simteai nevoia sa auzi niste muzica, iata un dispozitiv care iti vine in ajutor. iHome Shower Station te ajuta sa iti aduci Ipodul la dus, fara sa existe pericolul de a-l deteriora. Tot ce trebuie sa faci este sa il introduci in Shower Station si ai control deplin asupra muzicii.

Te poti folosi de tastele pentru volum, dar ai si modul de ascultare la casti. Se agata de dus, dar se transport cu usurinta si la piscina. Il gasesti online, la pretul de aproximativ 200 lei.

Un ceas desteptator neobisnuit

Acest ceas desteptator este perfect pentru persoanele care au probleme cu trezitul de dimineata. Daca apesi pe buntonul de snooze, ceasul se va ascunde de tine, emitand in acelasi timp o serie de sunete si lumini. Ceasul nu se lasa batut decat in momentul in care te ridici din pat ca sa il prinzi.

Aceasta nu se va intampla totusi foarte usor, pentru ca acesta este special confectionat ca sa te alerge putin, asigurandu-se astfel ca te-a trezit de-a binelea. Se misca la fel de bine atat pe parchet, cat si pe covor, iar miscarile incluse sunt destul de neasteptate. Il gasesti online, la pretul de aproximativ 150 lei.


Aparat de facut liste de cumparaturi

Scapa-ti prietenii sau familia de organizarea minutioasa a listelor de cumparaturi. Nu trebuie nicidecum sa iti angajezi un asistent personal. Ai nevoie doar de Grocery List Assistant. Acest dispozitiv inteligent are stocata in memoria sa peste 2500 de alimente.

Tot ce trebuie sa faci este sa iti inregistrezi vocal articolele pe care vrei sa le cumpari si sa apesi “Print”. Aparatul ti le va ordona pe categorii (bauturi, fructe, legume etc.) si apoi iti va elibera lista. In acest fel, nu vei mai pierde timpul in magazine de la un raion la altul si esti sigur ca nu ai uitat nimic. Produsul este disponibil online la pretul de aproximativ 300 lei.

Aruncator pentru bulgarii de zapada

Abia astepti sa pornesti cu prietenii spre cea mai apropiata partie? Profitati impreuna de zapada si, pentru a face jocul mai palpitant, folositi aruncatorul de bulgari de zapada.

Tot ce trebuie sa faci este sa introduci zapada in interiorul acestui dispozitiv. Forma speciala va modela trei bulgari pe care ii va actiona cu un mecanism simplu.

Nu trebuie sa iti faci probleme ca va ramane fara energie, pentru ca functioneaza fara baterii. Este confectionat din plastic si nu se recomanda copiilor cu o varsta mai mica de 8 ani. Este ideal pentru confruntarile cu vecinii sau prietenii. Il gasesti online, la pretul de aproximativ 100 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Sfatul expertului