Cresterea copilului

#carucior gmini #babyneeds #carucior copii

Carucioare practice si rezistente, accesibile oricui

Alegerea caruciorului reprezinta o mare provocare pentru parinti, mai ales pentru cei care sunt la primul copil si nu prea stiu care sunt caracteristicile necesare si standardele la care trebuie sa raspunda un astfel de accesoriu esential.

Un carucior reprezinta o investitie absolut necesara, data fiind utilitatea lui cel putin in primii doi ani de viata ai copilului. Dar ce primeaza atunci cand alegi un carucior?

Siguranta si confortul

Pe primul plan in momentul alegerii unui carucior  trebuie sa fie puse siguranta si confortul celui mic. Un carucior reversibil, spre exemplu, iti ofera posibilitatea sa pozitionezi landoul cu fata catre tine sau invers, astfel incat micutul sa fie orientat fie spre parinte, fie spre cei din jur. De asemenea, un carucior trebuie sa fie dotat cu centuri de prindere in 5 puncte, astfel incat copilul sa nu riste sa cada. Iar cand vine vorba despre confort, micutul trebuie sa aiba spatiu suficient incat sa se simta in carucior ca si in patutul sau. Rotile cu amortizor atenueaza mult socurile pe care le reprezinta trecerea peste denivelari.

Usurinta in folosire

Ce inseamna acest lucru? Un carucior pentru copii trebuie sa fie usor de montat si de demontat. Gandeste-te ca landoul trebuie scos pentru a fi urcat in masina, in vreme ce cadrul trebuie pliat pentru a fi pus in portbagaj. Toate acestea trebuie facute simplu, din cateva miscari. Rabatarea spatarului, spre exemplu, trebuie sa se faca foarte lejer, asa incat micutul sa nici nu simta.

Rezistenta

Apoi, trebuie sa tii cont de faptul ca vei folosi constant, timp de aproximativ doi ani, caruciorul, deci acesta trebuie sa fie rezistent. De aceea, recomandabil este sa achizitionezi un carucior nou, care nu a mai fost folosit.

Exemple de carucioare perfecte pentru bebelusi

Alegerea caruciorului nu este usor de realizat, de aceea iti oferim cateva sugestii. Magazinul online BabyNeeds.ro comercializeaza o gama variata de carucioare, testate si omologate astfel incat copilul sa fie in siguranta si sa se simta confortabil.

 

Gmini Carucior 2 in 1 Grand este o varianta de carucior care imbina doua caracteristici esentiale: poate fi folosit atat tip landou, cat si tip sport. Este un carucior ergonomic, usor de pliat, cu roti pivotante, sistem de franare pe rotile din fata si cu suspensii pe rotile din spate. Landoul se monteaza foarte usor pe cadru si se poate pozitiona atat cu fata, cat si cu spatele la directia de mers.

Gmini Carucior 2 in 1 Grand New Brown bebe este genul de carucior ideal inca de la nastere. Este prevazut cu parte sport ce se transforma rapid in landou pentru o mai usoara manevrabilitate, cu pereti si sezut rezistent pentru siguranta bebelusului. Landoul se monteaza foarte usor pe cadru si se poate pozitiona atat cu fata, cat si cu spatele la directia de mers.

Gmini Carucior 2 in 1 GrandLux Denim este caruciorul pe care il va observa toata lumea, intrucat are un design deosebit, luxuriant. Si acest carucior raspunde atat nevoilor celui mic, cat si ale parintilor. Caruciorul este foarte confortabil, avand trei pozitii de ajustare a spatarului pentru a asigura celui mic o calatorie linistita. De asemenea, este foarte usor de pliat, dar si de intretinut.

Carucioarele Gmini sunt fiabile si se vand la preturi accesibile oricarui parinte. Pe langa carucioare pentru copii, sub marca Gmini sunt comercializate o gama variata de produse necesare cresterii unui copil,  de la patuturi pliante, la scaune de masa si chiar hainute cu un design deosebit.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare