Cresterea copilului

#carucioare #8 martie #ziua femeii #carucioare copii

CarucioareDeCopii.ro - Te rasfata de ziua internationala a femeii – 8 martie! La multi ani tuturor femeilor si in special mamicilor!

Stii care este istoria si semnificatia zilei de 8 martie la nivel international? CarucioareDeCopii.ro iti face o scurta introspectie a acestei zile istorice cu semnificatii politice!

Aceasta zi Internationala a femeilor s-a nascut pe data de 8 martie 1857, in urma unui protest al unor angajate care au protestat pentru a reduce ziua de lucru, pentru a avea salarii mai mari si conditii mai performante de lucru.

In anumite tari, ziua de 8 martie a mai pierdut din simbolistica istorica si este in prezent doar o ocazie pentru ca oamenii sa isi manifeste iubirea, respectul si aprecierea fata de femeile din viata lor.

Organizatia Natiunilor Unite si organizatiile non-guvernamentale ce au in centrul atentiei FEMEIA sunt de parere ca in aceasta zi de 8 martie trebuie sa ne amintim de grijile, greutatile economice si stresul la care sunt supuse femeile in fiecare zi.

Exista o controversa pe acest subiect. Daca ziua de 8 martie se sarbatoreste pentru toate femeile sau doar pentru mame?

Ei bine echipa CarucioareDeCopii.ro considera ca orice femeie merita sa fie celebrata cu ocazia acestei sarbatori internationale, iar mamelor si viitoarelor mamici le ofera promotii la accesoriile de ingrijire a copiilor!

Nimeni altcineva decat tine, mamico, nu poate sa intuiasca mai bine nevoile pe care le ai!

Te invitam sa rasfoiesti gama vasta de carucioare pentru copii de pe site-ul magazinului nostru online www.carucioaredecopii.ro si sa alegi varianta de carucior copii care te avantajeaza si care corespunde cu cerintele pe care tu le ai!

Cu ocazia zilei de 8 martie alege sa te gandesti atat la bunastarea copilului tau cat si la beneficiile pe care aceste accesorii ti le pot aduce chiar tie!

Opteaza, de exemplu, sa achizitionezi carucioare 2 in 1 la cele mai avantajoase preturi raportate la nivelul de calitate! Echipa noastra iti pune la dispozitie carucioare 2 in 1 fabricate in Romania, modele de ultima generatie.

Avem carucioare bebelusi care sa se plieze perfect pe orice dorinta de-a ta!

Viitoarele mamici sunt preocupate si stresate pe ultima suta de metrii de amenajarea camerei copilului precum si de achizitionarea unor jucarii copii inainte ca bebelusul sa vina pe lume.

CarucioareDeCopii.ro vine in intampinarea acestor preocupari prin oferirea unui portofoliul versatil de patuturi de copii, jucarii copii, centre de joaca cu sunete si lumini, masinute, tarc de joaca, triciclete etc.

De ce sa pierzi timpul si sa te inghesui prin magazine pentru a face cumparaturi cand poti foarte simplu sa achizitionezi aceste produse online! Asa scapi si de grija bagajelor pe care trebuie sa le cari pana la masina si apoi pana la apartament sau casa. Produsele mai voluminoase necesita o atentie mai sporita la transport.

Magazinul online CarucioareDeCopii.ro ofera transport GRATUIT oriunde in Romania daca costul comenzii depaseste suma de 400 RON. Pentru ca ne dorim sa fim siguri de validarea comenzii tale, orice plasare de produs de pe site va fi verificata ulterior telefonic pentru a se considera o comanda ferma.

La fel, si disponibilitatea produselor pe stoc se va verifica si confirma telefonic. Stocurile noastre sunt actualizate in mod automat in conformitate cu depozitele furnizorilor nostri.

Alege sa iti faci un cadou de 8 martie, iar noi iti garantam ca aceasta decizie iti va aduce numai beneficii! Tu si micutul tau veti fi pe deplin multumiti!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului