Cresterea copilului

#concurs #zilele dinozaurilor #copil #dinozauri

Castiga invitatii la Zilele Dinozaurilor!

Chiar daca ai trecut demult de varsta copilariei, cu siguranta inca te fascineaza lumea dinozaurilor, mai ales daca ai fost unul dintre numerosii fani ai serialului de televiziune . Daca vrei sa-i impartasesti si copilului tau interesul pentru aceste animale mitice, emblematice pentru epoca preistorica, o poti face intr-un mod absolut inedit: participand la o mega expozitie de dinozauri robotizati.

Evenimentul Dino – – te invita pe tine si pe copilul tau sa mergeti intr-o aventura in timp. Intr-un loc absolut extraordinar, desprins parca din lumea reala a dinozaurilor, cu efecte scenotehnice si multimedia unice, micutul tau se va putea simti asemeni eroilor din povestile pe care obisnuiesti sa i le citesti.

Daca vrei sa-i faci o surpriza deosebita copilului tau si sa-i aduci zambetul pe buze, participa la concursul nostru si castiga una dintre cele doua invitatii pentru trei persoane la Zilele Dinozaurilor .

 

Cum poti participa la concurs

 

Parinti.acasa.ro impreuna cu organizatorii expozitiei Dino- Zilele Dinozaurilor – scot la concurs doua premii, simbolizand invitatii pentru trei persoane.

Pentru a putea concura trebuie sa postezi o fotografie pe forum .acasa.ro intr-o ipostaza amuzanta cu copilul tau si sa ne povestesti cateva cuvinte frumoase despre micutul sau micuta ta. Cele mai haioase doua poze, impreuna cu descrierile aferente, vor fi premiate.

Pentru a posta poza pe forum, da click AICI.

Nu uita ca pentru a posta pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida , iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 13-16 aprilie. Castigatorii vor fi anuntati, in data de vineri 16 aprilie, atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Evenimentul are loc in Bucuresti, in incinta complexului Romexpo (Pavilioanele 20 si 21), expozitia fiind deschisa pana pe 25 aprilie (zilnic intre orele 10.00-20.00).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului