Cresterea copilului

#Scaun auto Georgia isofix Kidscare #Scaune auto isofix #scaune auto copii

Cat de important este un scaun de masina pentru copii?

 Cel mic e pregatit pentru prima sa calatorie si aveti de gand sa porniti intr-o mica aventura pe care ati pus-o la cale de mult timp?

Totul pare mult mai usor cand bebelusul este asezat in scaunul de masina, dotat cu sisteme de siguranta performante ce permit pozitionarea corecta a acestuia pe tot parcursul drumului.

Daca sunteti in cautarea unor scaune auto copii, trebuie sa va informati inainte cu privire la modelele disponibile pe piata. In primul rand luati in calcul varianta unor scaune auto isofix, ce pot fi utilizate pentru o perioada indelungata de timp, fiind recomandate copiilor cu greutatea intre 9 si 36 de kg, adica de la 1 si pana la 11 ani. Sistemul isofix solid inlatura din start riscul unei montari incorecte iar scaunul este dotat cu centura, spatar reglabil in 4 pozitii si fabricat dintr-un material rezistent ce confera modelului un confort sporit al copilului dumneavoastra. Nu ezitati sa cititi toate caracteristicile modelului de scaun auto Georgia isofix Kidscare care reprezinta o investitie buna in siguranta si comoditatea celui mic.

Specialistii au efectuat diferite teste legate de pozitia copilului in masina si de montarea scaunului in interiorul automobilului. Ei recomanda ca scaunul sa fie asezat cu spatele fata de directia de mers pe diagonala cu soferul. In cazul in care mama calatoreste singura cu bebelusul atunci, scaunul se monteaza pe locul pasagerului cu fata catre mama, pentru ca cel mic sa o priveasca, ramanand calm pe durata traseului.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului