Cresterea copilului

#cadouri mos craciun #mos craciun #cadouri copii #copii

Ce isi doresc copiii sa primeasca de la Mos Craciun

Sarbatorile se apropie si, odata cu ele, incepe goana dupa cadouri. Cei mici si-au pregatit de mult lista de dorinte si acum asteapta cuminti sa vina Craciunul, care este pentru ei cea mai frumoasa sarbatoare din an. Sigur au fost cuminti si merita cate un joc care sa le starneasca imaginatia si sa ii tina departe de televizor, tableta sau computer. Da-le ocazia sa se cufunde intr-o lume noua, magica, oferindu-le jucarii inspirate, de la cele clasice pana la cele moderne si haioase care sa aduca rasete si voie buna in casa. Profita de reducerile cu care vine Mos Craciun si alege daruri inspirate pentru cei mici, de care sa se bucure multa vreme de acum in colo! Iata cateva idei din care sa te inspiri!

Pie Face - joc distractiv care ii va tine in suspans si va trezi hohote de ras

Pentru copiii peste cinci ani, iti recomandam renumitul joc distractiv ruleta cu frisca - Pie Face. Ii va tine in suspans si, pentru ca intr-un final cineva tot va primi frisca drept in fata, va starni hohote de ras. Este de ajuns sa pui o crema delicioasa sau frisca pe palma din plastic si poate sa inceapa jocul de ruleta si castigarea punctelor! Acesta nu este un joc recomandat copiiilor sub cinci ani deoarece contine piese mici care prezinta risc de inghitire si sufocare.

Super pachet de creatie

Iata un joc care va stimula creativitatea micutilor tai, in varsta de peste patru ani. Este un superpachet cu 400 de piese colorate, tip Bunchems si 36 de accesorii care ii va imbia pe copii sa construiasca orice isi pot imagina. Este un joc care face apel la imaginatie si creativitate in modul cel mai inspirat, copiii avand posibilitatea sa construiasca obiecte sau animale uimitoare, tridimensionale, extrem de frumos colorate. Ei pot da viata unor bufnite, caracatite, ursi, maimute, masini si multe altele! Piesele se fixeaza usor unele de altele pentru a lua forma imaginata si se desfac la fel de usor pentru a putea fi reluat jocul. Copiii pot alege din 36 de accesorii cu care sa completeze formele construite - ochi, guri, aripi, palarii, ochelari si multe altele.

Orga de jucarie pentru copii

Daca cel mic are peste doi ani si este pasionat de muzica, un set orga de jucarie cu stativ, scaunel si microfon il va incanta! Este un joc educativ, de calitate superioara, cu microfon functional incorporat, care incurajeaza dezvoltarea copilului si a abilitatilor artistice si muzicale. Jucaria este prevazuta cu o orga care faciliteaza o mare varietate de sunete, posibilitatea de inregistrare, opt sunete si ritmuri variate, schimbarea ritmului, etc. Microfonul incorporat, gen karaoke va incanta copilul, stimulandu-l sa se acompanieze vocal. Jucaria mai este prevazuta cu doua difuzoare si un potentiometru pentru volum. Totodata, luminile intermitente vor completa atmosfera, scaunul oferind confortul necesar actului de creatie.

Jocul Monopoly

Jocul Monopoly a fost si a ramas unul dintre cele mai faimoase jocuri de tranzactii imobiliare. El se poate gasi acum in diverse modele, special concepute pentru copiii cu varsta intre doi si patru ani, cu strazile si cartierele din Bucuresti. Pentru a fi atragator si captivant, Jocul Monopoly a fost adaptat special pentru copiii mici, el gasindu-se in mai multe modele inspirate din desenele animate. Astfel, parintii pot alege dintre Sofia, Cars, Thomas, Frizen, Tom & Jerry si multe alte modele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului